Irta : Tom 2013. június 14., péntek

Dratzo! Visszatérünk! Társaink most intézik és rendezik el azokat, amik szükségesek a bőségkézbesítésetek terv szerint történő kibocsátásához. Végső megállapodások és szerződések sorát szándékoznak most véghezvinni. Közeleg az idő ezen kézbesítések sikeres megkezdéséhez, és a sötét összeesküvést közelről felügyeli Galaktikus Föderációs és Agarthai összekötő csapatok sora, akiknek a célja az, hogy komolyabb áthágás ne történhessen a kezdésre utasító rendelkezés előtt, mint az gyakran már a múltban megtörtént. Ahogy ez a híradás is, az indítást megelőző műveletek is folyamatban vannak, és nem látunk olyan akadályokat, melyek buktatókat, vagy tereléseket okoznának a megkezdett úton. Az a sok csoport, akikkel társultunk, véghez vitték tennivalóikat, és most helyezik be a szükséges személyzetet a pozíciójukba. Közelről felügyeljük ezt a műveletet, hogy biztosítsuk a hivatalos bevezetőt egy előre meghatározott időpontban. Ezek a tettek, amint megkezdődnek, az első csapások lesznek egy nagyobb skálán, aminek célja az, hogy minden ismert valóságotokat megváltoztassa! 

Évezredekkel ezelőtt, létrejött egy balsorsú birodalom, ami már túl hosszú ideig, és túl sok volt számotokra. Ez a birodalom összetörte nagy potenciálotokat, legyengítette Szellemeteket, és lehetővé tette a hatalmon lévőknek, hogy féktelenkedjenek felettetek. Ez a birodalom véget ér. Mindegyikőtöket szabaddá kell tenni, és arra kell biztatni titeket, hogy szabadon kövessétek a leszerződött életösvényeteket. Ez a cél növekedni fog, amint a sötét összeesküvés mindenütt jelenlévő ügynökeit eltávolítják a hatálykörükből. Elég gyorsan meg fognak szabadítani benneteket azon akadályok és súlyok sorától, amikkel születésetektől fogva terhelve vagytok. Hogy támogassunk titeket azon jelentőségteljes lehetőségek megragadásában, amik körülvesznek benneteket, a Felemelkedett Mesterek és az Agarthaiak megvalósítottak egy oktatási tervet arra, hogy gyorsan egyenesbe hozzanak titeket azzal kapcsolatban, hogy mi is történik, mit kell megtudnotok, és hogyan a legjobb egyéni körülményeitekre szabni az új tudást. Ezek a tanítások csak irányvonalak lesznek, amiket használhattok arra, hogy jobban megértsétek azt amilyennek új világotok látszik. Ezen alapokkal karöltve, nagyobb megértéshez juttok tudatosságotok változásáról, és egyértelműbben méltányolhatjátok azt a munkát, amit ti és a ti egyéni Föderációs mentoraitok veletek együtt végezni fognak.


Képzeljétek el egy pillanatra, milyen óriási benyomással lesz ez a tanácsadói program mindannyiótokra! Mindegyikőtöknek ezen a bolygón ki lesz jelölve a személyes mentora, aki annak lesz a felelőse, hogy finoman és Szeretettel vezessen ki benneteket egy sötét és haldokló világ ködfelhőjéből, egy olyan egyre ragyogóbb fényű birodalomba, mely még legvadabb álmaitokban sem lenne lehetséges! Mily sok tennivaló van ilyen rövid idő alatt! Ez az amiért szükségetek van egy személyes mentorra, aki 24 órából 7 órában mellettetek van, és aki informálhat benneteket oly sok dologról, és képes megválaszolni az összes aggodalmatokat és kérdéseteket, amint azok felmerülnek. Még meglepőbbek bolygótok és naprendszeretek változásánál azok a változások, amik bennetek történnek, és ahova azok juttatnak titeket. Hogy kapjatok egy kis ösztönzést: gazdaggá váltok, gazdagító átalakulások lesznek minden szinten, különösképpen spirituálisan. Egy ilyen kilátás fog gyorsan magával ragadni benneteket, és ez az amiért bölcs és Szeretetteli mentorra van szükségetek, hogy bátorítson és informáljon titeket, ahogyan az új világotok kibontakozik.


Ahogy új valóságotok virágba borul körülöttetek, újra fel fogjátok fedezni, hogy kiknek teremtettek benneteket, és miért inkarnálódtatok a fizikaiság ezen különleges részébe. Amint sikeresen felülkerekedtek azon a hatalmas vízválasztón, ami az első kapcsolatfelvétel, arra fordítjátok figyelmeteket, hogy megértsétek azt a "hidat", amit ti képviseltek. Két világban fogtok élni: a jelenlegi korlátozott tudatosságúban, és abban a teljes tudatosságú birodalomban, amibe gyorsan átköltöztök. Itt sok új fogalom válik mindennapi valóságotokká, mint az életszerződésetek, és hogy az mit is jelent, és a Négy Törvény és annak szerepe, valamint a Galaktikus társadalomban való jelentősége. Ezekkel az adatokkal elkezdhettek egy egyre informáltabb kutatást arról, hogy hogyan nézzen ki a ti saját galaktikus társadalmatok. A két világban való terpeszállásotok tapasztalata egyedülálló bölcsességgel lát el benneteket, és ez az amit a Mennyország használt a Fény terjesztésére. Sok lénynek van a fizikaiságban szüksége arra, hogy fénytesthez jusson, és az egyedülálló tapasztalatotok ezen a téren felbecsülhetetlen lesz számukra, mivel jelentős mértékben lerövidíti a teljes tudatosságba vezető útjukat.


Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ezek felettébb kedvező napok! Sok olyan dolog történik, ami egy nagy változást harangoz be felettébb korlátozott valóságotok számára. Események fognak kirobbanni világotokban (de nem szó szerint!). Végre új kilátások skálája jelent meg, melyek lehetőségeket teremtenek mindannyiunk számára. A világotok egy olyan küzdelem agóniájában van, mely a létezés új spektrumát körvonalazza; röviden, egy teljesen új korszak és az életünk teljesen új teremtési módjai. Ez azt is jelenti, hogy ismét eljövünk közétek megtanítani azt amit halhatatlanná válásunk megtapasztalásából tudunk. Felettébb örömteli lesz számunkra elhozni nektek ezeket az igazságokat! Talán még nem fogtátok fel, hogy felbecsülhetetlen bölcsességet hordoztok magatokban, amit elő kell hozni, és ez az ahol mi belépünk: az a feladatunk, hogy azt vigyük véghez, amit a nagy tanítók tettek évezredekkel ezelőtt. Aztán ezek az isteni igazságok végre egyértelműen felfoghatók és nagyra becsültek lesznek az emberiség számára.


Ezek a nagy igazságok fogják képezni galaktikus társadalmatok élő magját. Mindegyikőtök nagy és egyedülálló aspektusa a Teremtőnek, és együtt mi egy csodálatos kollekciót képezünk, ami az egység része, mely minden élet. Mindegyikünknek vannak kötelességei és olyan tevékenységei, melyeket az egésszel összhangban hajtunk végre, és ez cserébe egy még nagyobb egésszel van összefüggésben, ami olyan, mint egy szimfónia. A fenséges harmónia örömet hoz a Mennyeknek és mindenkinek aki megáll egy pillanatra, hogy meghallgassa és megfigyelje annak szent hatásait. A Szellem az ő Szeretetéből és gondoskodásából árad ki, és elköteleztük magunkat, hogy elhozzuk nektek némi érzetét annak ami közeleg, és felkészítünk titeket erre az igazán spirituális és fizikai első kapcsolatfelvételre. Megfogadtuk, hogy megváltoztatjuk ezt a valóságot, és aztán tanácskozunk róla, hogy mindez mit is jelent. Olyan tettek hullámának a legszélén állunk, melyek örökre átformálják világotokat!


Ezért örömteli várakozással és Szeretettel csordulva érkezünk. Mélyen átérezzük a felelősségét annak, hogy elmagyarázzunk nektek valamit, aminek meg kell nyilvánulnia életetekben. Ez a föld 13 évezrede nem látott ahhoz hasonlót, ami most következik! A Mennyország alapos módon megoldotta átalakításotokat oly módon, hogy Gaia olyan valóságba burkolózhasson, ami a Mennyország és AEON nagy rendelkezésének egy igazi adománya. Ráadásul nincs semmi véletlen ebben a vállalkozásban; az isteni terv szándéka tölti meg szívünket, és tájékoztat mindannyiunkat arról, hogy mit tegyünk. Ezért legyetek nyitottak a csodák befogadására, és figyeljétek ahogyan jelenlegi sötét birodalmatok menekül a Szeretet beáradó sugara elől. Az évek során, figyeltük a világ lassú ébredését, és most gyűlik össze az a lendület, mely elindíthatja a régóta beígért változások megjelenését, és egy teljesen másba kezd! Itt van a pillanat, amire oly régóta várunk! Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!


Ma folytattuk üzeneteinket. Köszönjük mindannyiótoknak a Szeretetét és hozzájárulását a tudatossági átalakuláshoz, mely a Szellem isteni Akarata. Az emberiség nagy váltásának az ideje már nagyon közel van. Ez lesz az az út, ami mindannyiunkat az első kapcsolatfelvételhez és a teljes tudatossághoz vezet! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)

0 Kayab, 3 Eb, 9 Eb


foldimennyorszag.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -