Irta : Tom 2013. augusztus 19., hétfő

2013. Augusztus – Karmikus fényprogramok beállítása

A hónap mantrája:

MINDEN IDŐ, TÉR ÉS LÉT

EGYKÉNT BENNEM MOSTBAN ÉL!

 

Augusztus hónapjában a bennünk kódolt karmikus fényprogramok beállítása folyik.

Ezek a fénykódok tartalmazzák mindazokat az információkat, melyek sorsunk útján tanítanak bennünket. Az idők, melyeket most élünk azon folyamat részei, melyek isteni Lényünk felszabadítását segítik bennünk. Tudatunk egyre táguló horizontján már-már ráismerünk igaz Valónkra, fény természetünkre.

Ennek a folyamatnak támogatója egy új karmikus rend kialakulása, melynek alapját a hetvenes évek elejétől érkező indigó lelkek alapozták meg.

2000 után a kristálygyerekek generációjának Földre érkezésével elindult a felemelkedés azon fázisa, mely az Új Fényenergiák megszilárdulását és aktiválódását segíti elő.

Az eddig érvényben lévő földi karmikus törvények a Fényerők erősödésével módosultak, az Új energiákban az eddig megismerttől eltérően érvényesülnek. Korábban a léleknek a karmikus programok szerint meg kellett élnie minden eseményt a tanuláshoz. A tudati lélek korában, az új energiák érkezése nyomán ez a folyamat az isteni Rend által módosult, és a megélések a felismerés és a megértés tükrében elhagyhatók.geological-time-spiral

A Teremtőtől kapott szabad akarat okán, az Új Fényrendben a saját karmáját felismerő, azzal szembesülni és megbocsátani, elfogadni tudó lélek Felsőbb tudatával egyesülve kérheti karmájának kiegyenlítését a Karma Uraitól, isteni jóváhagyással, hibái belátása mellett.

Ha Isten a szándékot és a Szívet tisztának és felkészültnek találja, a Karma Urait utasítja a lélek azon adósságainak eltörlésére, melyek tanító lényegét az ember megértette, így a karmikus feljegyzések átíródhatnak.

Ez nem azt jelenti, hogy minden karmikus adósság megsemmisül, hiszen az isteni Törvény továbbra is él, hanem ez a Kegyelem lehetőséget ad a tudatos megértés által, a sorsba kódolt karmikus kényszerek „megszenvedését” feloldani.

 

Egy példával élve: egy olyan karmikus tanulnivalóval érkező lélek, aki korábban a vagyon gyűjtögetése és irigysége irányításában élt, jelen életében valószínűleg meg kell tanulja az elengedést és az önzetlenséget. Ezért sok dolgot el fog „veszíteni”, hogy megértse ezt. Ez sorsába kódolva ott van a személyes energiaterében… Ahogy halad a fejlődés útján, sorra jönnek ezek a tanító leckék addig, míg meg nem érti, és tudatossá nem teszi az elengedés és az önzetlenség lényegét az életében. Ha mindezt már megértés szintjén éli, és gyakorlatban is megvalósítja, akkor a további tanulás nem szükséges, így azok a karmikus feladatok amik még erre tanították volna, elengedhetők. Ezért ha a lélek mindezt felismeri és kéri, a kényszer a karmikus energiákból kivehető.

 

A lélek ekkor azon a területen „ÚJ lappal” indul… a megtisztulás isteni kegyelméből. Mindehhez azonban el kell érnie a léleknek egy olyan fejlettségi szintet, melyben már a Fénytudatosság Szeretetenergiái vezérlik. Az Új Karma megnyilvánulása megfelelő tudatossági fok/szint elérésének feltételéhez kötött, az önmagát elfogadó és ismerő ember értelméhez képes kapcsolódni, a lélektudat által.

Még egyszer hangsúlyozom, ez nem jelenti azt, hogy a Karma megszűnik isteni Törvénynek lenni, csak azt, hogy ok-okozati törvényszerűségeinek megjelenési és kihatási formája módosul. A tetteknek továbbra is léteznek karmikus következményei. A magasabb tudatosságba és Fényenergiákba emelkedve azonban ezek a következmények felgyorsulnak. Tudatos felismeréssel ezeket a „hibákat” még azon életünk folyamán jóvátehetjük, így nem visszük tovább következő életünkbe, ha tudatos felelősségvállalással az adott életben felismerjük, megértjük és megoldjuk őket. Önzetlen felajánlásokkal és segítségnyújtással előbb is törleszthetünk, mint arra fizikai létünkben lehetőség adódna. Ehhez azonban tudatos, önzetlen és hitbéli felajánlkozás szükséges, önmagunkat felvállalva, isteni Tudatosságunkba helyezkedve.

A Karma törvénye továbbra is Törvény, de már az ötödik dimenziós szabályok és energiák (Fénytörvények) szerint működik.

Ezt legkönnyebben az energiatöbblet vagy energiahiány formájában lehet leírni: apozitív, szívbéli cselekedetek Fényenergiát hívnak be, ezzel gyorsítják a lélek fejlődését és Egységbe haladását. A lélek létenergia-burkát feltöltik az áldás Fényei, így Fénytudata növekszik.

Negatív cselekedetek energiát vonnak el az erőtérből, melyben a létezés „zajlik”, ezzel lelassítják, vagy meg is állítják a lélek útját. A Fénytudat nem tud kapcsolódni a lélekhez megfelelő energiaszint (rezgés) hiányában. A fejlődés megtorpan, ezzel a karmikus jóváírás is lelassul.

Tudatos hiba esetén - azaz ha valaki akarattal tesz rosszat, annak tudatában, hogy már lehetőség van annak egy-életbeli kijavítására – neki duplán kell felelnie tettéért, kétszeres energiát vonnak el tőle (veszít el).

Mindenkinek Felsőbb, krisztusi énje szabja ki a törlesztendő jóvátételt. A test halálakor, mikor a Karma-energiák egyesülnek, egy Fényenergia-szintet mutatnak, azaz meghatározott rezgésszámú Fénnyel rendelkezik a lélek. Új létezésünket ez az energiaszint fogja kijelölni. A Karma Urai ezt az energiaszintet figyelik, felügyelik és állítják be. A Karma sorskódjai Krisztus kezében vannak és az irányítást a lélek tudatosságában a krisztusi Én gyakorolja. A Karmai Urai az új létezés energiaszintjének meghatározásánál az Égi Tanácsban vannak jelen.

Legyünk tehát tudatában mindennek és törekedjünk Fénytudatosságunk teljes integrálására, hogy a Feltétlen Szeretetbe és az isteni Igazságba való Eggyéolvadással, a Karma Törvénye már ne legyen ránk befolyásoló hatással. Emelkedjünk tudatosan vélt képességeink fölé.

Augusztusban egyfajta mérlegre teszik a lelket. Megnézik a sorskódok alapján, hol is tart a fejlődésben…

Szellemünk által tudatosodik bennünk utunk, ezért van az, hogy néha az ember azt érzi, mintha elmulasztott volna, vagy túl gyorsan élt volna meg valamit. Ez a sors tervezett és valós megéléséből adódik.

Minden feladat úgynevezett időkóddal van ellátva bennünk. Ez azt jelenti, hogy amint elérjük az adott időt, lelki fejlettségünk okán aktiválódik a megéléshez szükséges energia. Ha ez túl korán lenne, mert nem értük el a tudatosság kellő fokát, akkor a lélek halasztást kér a feladat későbbi teljesítésére. Ilyenkor a Karma urai megvizsgálják a kérelmet, és ha úgy találják jogos, átírják az időkódokat.

Ugyanígy működik, ha a lélek hamarabb éri el tapasztalás okán a fejlettségi szintet. Ilyenkor az időkódok is hamarabb aktiválódnak, gyorsabban éljük meg a feladatot.

Amikor megterveztük az életet, melyet most tapasztalunk, lelkünkkel az optimális élettervet alakítottuk ki.

Ezért sem a túl gyors, sem a túl lassú fejlődés nem igazán megfelelő számunkra. A bennünk működő sürgető vagy lassító erő pontosan ezekre figyelmeztet minket. Vissza kell találnunk saját életritmusunkhoz.

A keleti filozófiában van egy olyan hitvallás, ha túl gyorsan éled meg az életedre betervezett dolgokat, akkor a feladataid befejezése egyben az életed befejezését is jelenti majd. Ha gyorsabban élsz – mondják ők – korábban halsz.

Gyakoroljuk hát a türelmet és ne akarjuk elkerülni vagy megelőzni a dolgokat… a felismerés és megértés visz előre utunkon.

 

Ebben a hónapban a 8. fényDns szál aktiválása történik.

A 8. szál a karmikus fényprogramok fonala, melyben folyamatosan számon van tartva minden tanulnivaló és feladat.

Ezen keresztül érkeznek a karmikus helyzeteket megteremtő energiák. Ezen a szálon futó információ segít felismerni a másik lelket, a javítandó helyzetet és a használandó erőket. Mikor aktiválódik egy újabb frekvenciája, könnyebben megértjük az eddig emberként „érthetetlen történéseket” életünkben.

 

Áldott hónapot!

Szeretettel

Orsi

DNS1

 

A hónap fontosabb napjai:

A mostani hónap energiái nem naponként, hanem heti bontásban érkeztek hozzám, így fogom átadni nektek.

 

Augusztus 1. hete (1-4.) – Az isteni Akarat és Bölcsesség erejének behangolása kezdődik. Ezen isteni fénysugarak a cselekvés nélküli teremtés állapotát tárják fel előttünk.

Szellemi tanítóm szerint:

Nem cselekedni kell, hanem megnyilvánulni. A bölcsesség nem a tudás. A Bölcsesség az igaz Tudat-ból való megnyilvánulás. Ez akkor működik, mikor átengeded magad a felsőbb hatalomnak, hogy általa Ön-Magad lehess.

A Bölcsesség előtt meg kell nyílni, mert felajánlkozás nélkül az ajándék értelmét veszti. Nem tudsz érteni és értékelni valami olyant, amit fel sem ismersz, fel sem fogsz. Ehhez át kell adnod önmagad. A Bölcsesség a Létezésen keresztül nyilvánul meg, ehhez azonban fel kell ismerned, hogy létezel! Fel kell ébresztened magadban a Létezés iránti szeretetet, és elfogadnod a csodát, mely te magad vagy!

Így a Bölcsesség azzá a szeretetteli megnyilvánulássá válik benned, amivel az isteni áramlat közvetítőjévé válsz. Így tudod feladni minden ellenállásodat, és csak engedni, hogy megtörténjen a Szeretet, ami teret ad majd a Bölcsességnek.

A Bölcsesség aranysárga sugara mindenen áthatoló, mindent átvilágító erő. Előtte nem rejtőzhet el semmi, mert feltár és megért mindent, téged is.

Isten bölcsességgel teremtette a világot, így a Bölcsesség mindig a világ része, ugyanakkor a világ Isten Bölcsességének része. Így minden létezőben benne van, teremtésétől fogva, a Bölcsesség aranysárga sugarának fénye.

Ha engeded, hogy ez a Fény tiszta sugárként, megnyílt szíveden át, csatlakozzon az Örök Bölcsesség Forrásához, felismerheted Önmagad. Ez a felismerés a Teremtés összefüggő Valóságaként mutat majd mindenkit és mindent általad. Így tárul fel mindenben a kapcsolat, a kapocs – Istennel.

Ezt a neked adott szabad akarat jelenti. Ha felismered, hogy az Akarat maga az isteni teremtő erő megnyilvánulása:

A-KAR-AT

A – Atya, létezés, mozgás, kezdet

KAR – erő, mely által létrejön a mozgás, irányítás

AT – a Teremtés megnyilvánulása, az isteni leáradása, a Lét aspektusai

AKARAT – isteni erő által, a teremtésben megnyilvánult Létezés

Ezen a héten a szabad akarat tiszta csatornája hangolódik a Bölcsesség által bennünk, hogy láthassuk, a felelősség bennünk van. Ennek megértése és megélése szabadít fel minket.

Ha ezen a héten sok próbatétel és választás elé állítanak, tudd, most megtanulhatod, mi javadra válik. Figyelj és tárd ki szíved kapuját.

Érdemes a héten elvégezni a bölcsesség meditáció gyakorlatát:

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/meditaciok1/311-bolcsesseg-meditacio

 

Augusztus 2. hete (5-11.) – A Fény DNS hangolása által most az egyéni karma aspektusai kerülnek előtérbe. Ezek a karmikus feljegyzések a lélek egyénként/személyként megélt cselekedetei, érzelmi és gondolati tapasztalatainak megéléseit összegzik.

A karma adóssága létünkben azért keletkezik, vagy halmozódik fel, mert emberi énünk abban az illúzióban él, hogy a mindenségtől elkülönült, független entitás. Ezért kell az inkarnációk láncolatán keresztül e tévedését felismernie. Ebben pedig a karma törvénye segíti.

A ragaszkodások felismerése és elengedése utat mutathat a tudatos megéléshez. Az emberi én az inkarnációs fejlődésben egyre inkább megismerte az anyag nyújtotta örömök, és ösztönök létét.

A megelégedettséget is ezen örömök és vágyak kielégítésében várta elérni. Külső világát összekeverte a belső állapot valódiságával, ezért elvesztette a kapcsolatot örökkévaló lényével. Ezt az ember ma is hiányként éli meg és folyton keres, kutat valamit. Közben pedig megél, értékel, és érzelmi mintákat raktároz el a lélekmemóriában.

Ezek az érzelmi minták szolgálnak alapul a karmikus feljegyzésekhez. Minél erősebb egy érzelem, annál nagyobb a karmikus rezonanciája is.

Így az ösztönökhöz, vágyakhoz és érzésekhez való kötődés az elsődleges karmatermelő.

Ugyanígy működik a gondolatokhoz való ragaszkodás is. A gondolatoknak is vannak feljegyzései a memóriaterünkben. Ezek ahhoz az illúzióhoz kapcsolnak, melyet saját világunkként kivetítünk.

Ezért az érzelmi karma feljegyzések elsősorban belső megéléseket, a gondolati feljegyzések külső tapasztalásokat irányoznak elő karmikusan.

A karmát nem maguk az érzések és gondolatok keltik, hanem a hozzájuk való ragaszkodás.

Az egyéni karma tehát a lélekfejlődés feladatainak és tanulnivalóinak úgymond „kényszerét” hordozza. Ezen a héten ezek a karmikus feljegyzések lesznek a Karma Urai által „átvilágítva” és esetlegesen korrigálva. Érdemes egy kicsit magunkba mélyedve végiggondolnunk az életünket, na nem kritikusan vagy bírálva, hanem úgy, mintha egy filmet néznék a moziban. Majd magunkra figyelve tudatosítani, mit tudunk ebből használni, és mi az, ami felesleges ragaszkodás, és el kell engednünk.

 

Augusztus 3. hete (12-18.) – Ez a hét a családi karmák tisztázásának ideje. A családunkat mi magunk választjuk, hogy genetikai, és karmikus feljegyzéseikkel segítsenek minket személyes utunkon. Ezzel viszont magunkra vesszük azokat a terheket is, melyet a családi ág hordoz generációk óta anyai és apai ágon. (Sok ilyen teherrel találkoztam családállítás terapeutaként a foglalkozásokon. Egy ős öngyilkossága, egy családtag kitagadása, vagy a nagymama vetélése bizony rakhat a leszármazottakra gátakat, akadályoztató tényezőket. Ezek sokszor érthetetlen dolgok, amikért önmagunkat hibáztatjuk, de sokkal korábbra kell tekintenünk.) Most a FényDNS szálról leolvasásra kerülnek ezek a feljegyzések, és elindulhat a feldolgozás. Természetesen csak annyira és úgy, amikre már fel vagyunk készülve. Számíthatsz rá, hogy most előkerül a családi „szennyes”, valamilyen formában. Ez segít, hogy magadban is sok dolgot megérts. Kérlek ne bírálj, vagy ítélkezz, csak lásd meg az összefüggést az érzelmi és gondolati örökségeddel. Ha felismered ezeket az átvett mintákat, már szabadon választhatsz.

 

Augusztus 4. hete (19-25.) – Kapcsolati karmák hete. Múltunk sok kapcsolati összefonódást, kiegyenlítetlen feljegyzést hordoz. A kapcsolat karmája összeköt mindenkivel, akivel valaha kapcsolatban álltunk, és valamiféle elintézetlen dolog maradt köztünk. Ez vonatkozik a családi, házastársi, szeretői, munkahelyi és baráti, vagy akár ismerősi kapcsolatokra is. A sors nagy szervező! Úgy alakítja életünket, hogy ezek a számlák rendeződhessenek. Azaz, biztosan fogsz találkozni, és valamiféle kapcsolatba kerülni mindazzal, akivel ezen a téren dolgod van. Legnagyobb tanító a párkapcsolat. Sokszor fogadalmak, ígéretek, adósságok miatt kell találkoznod, ha csak rövid időre is, a másikkal. Vagy azért, hogy általa tanulj türelmet, szeretetet. Talán korábban ő segített neked, most rajtad a sor. Számtalan lehetőség és variáció. A lényeg, aki megérint, szimpatikus vagy antipatikus, de kivált belőled érzelmeket, gondolatokat, azzal valamilyen formában már találkoztál, lelked felismeri. Ezért ezen a héten felismertetnek veled olyan dolgokat, amin érdemes lenne változtatnod. A kódolás felhoz majd benned olyan emlékeket, vagy késztetést, hogy rendezd a kapcsolataidat minden szinten. Ezért kérlek hallgass a szívedre és hívd fel te őt, ne várj. Ha ragaszkodunk vélt igazságainkhoz, elmulasztjuk a lehetőséget a kiegyenlítésre. Saját harmóniánkat veszélyeztetjük vele. Használd a már meglévő bölcsességedet, és hozd rendbe amit lehet.

 

Augusztus 5. hete (26-31.) – Csoport, Nemzet és Világkarma hete, kapcsolódva a hely karmájával. Ez azt jelenti, hogy ahová születünk, az a hely és csoport/társadalom már rendelkezik a fennállása óta azon karmikus lenyomatok mintázatával, amit az ott élők teremtettek. Ez csoport és hely karma is egyben. Hiszen az adott csoport kollektív tudata vagy morfogenetikus mezeje eltárolja a bele tartozó vagy tartozott tudatosságok feljegyzéseit, ugyanakkor a hely rezgése is átveszi ezeket az energiákat. Így lehet karmikus hely egy mező, város, ország, földrész és az egész bolygó is.

A karma így kihat az ott lakókra, akik lehet, hogy éppen azért élnek ott, hogy az kiteljesedjék rajtuk.

A most zajló hangolás ezeket a feljegyzéseket olvassa össze az egyéni-, családi-, és a kapcsolati karma emlékeivel. Ezen a héten, ha eddig nem voltak, sok furcsa álom élményed lesz. Lelkünk sokszor a fizikai szinten ki nem élt dolgokat az álomidőben korrigálja. Ha úgy érzed egy helyet most meg kell látogatnod (persze elérhető távolságban), akkor menj el és csak figyelj. Csodás dolgok történnek majd veled. Ha nincs lehetőséged személyesen elmenni a vágyott helyre, akkor egy kicsit csendesedj el, és a meditatív tudatod segítségével kapcsolódj össze a hely rezgésével. Engedd, hogy képek, érzések, érzetek, szimbolikus üzenetek érkezzenek hozzád a helytől. Hagyd, hogy tanítson és tudatosítson minden felismerés…

Fénnyel teli szép hónapot mindenkinek!!!
Angyali Ölelések
Áldás!


Angyalos Mónika
Metafizikai Pszichoterapeuta
Speciális tanácsadó
Bejelentkezés,információ: 06 20 328 2733

 

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -