Irta : Tom 2013. augusztus 24., szombat

Gábriel nevének jelentése: „Isten az én erősségem”.

Ő tudatja a gyermekre vágyó szülőkkel a várható fogamzás örömhírét, vagy támogatja őket az örökbefogadási folyamat lebonyolításában. Gábriel ad erőt és bátorságot a nőknek ahhoz, hogy felvállalják az anyaság bizonytalan kimenetelű terheit, és a sors vaksága ellenére igyekezzenek a gyermekeik számára a lehető legkedvezőbb körülményeket biztosítani.

Támogatja azokat, akik a művészetekre és a kapcsolattartásra tették fel az életüket. Kérd Gábriel segítségét, útmutatását és „ügynöki” közreműködését, ha képzőművész, író, színész, táncos, újságíró, iparművész, esetleg modell, zeneszerző, zenész, riporter, énekes, tanár vagy egyéb szellemi üzeneteket közvetítő foglalkozásod van. Gábriel szélesre tárja előtted a lehetőségek kapuit, hogy nagyszerűen fejezhesd ki magad. Gábriel arkangyal instruktornak, házitanítónak sem utolsó, megbízható ihletadó, és ezerféle módon tudja ösztönözni a művészeket és a kommunikációval foglalkozókat az eredményes önkifejezésre. Sokat segíthet a lámpaláz, az alkotói szorongás és a halogató taktika leküzdésében.

Gábrielt régóta nagy hatalmú, erőteljes arkangyalként ismerjük, s aki hozzá fordul segítségért, hamarosan megtapasztalhatja, mennyivel energikusabb és eredményesebb, mint azelőtt. Gábriel kifejezetten a cselekvőképesség és a cselekvés arkangyala.

Így vallott önmagáról: - Azért vagyok itt, hogy támogassam a társadalom érdekében megszólalókat, hogy el tudják mondani a közlendőjüket. Ősidőktől pártfogolom ezt az ügyet, s mondhatom, kevés változás történt azóta. Igaz, változott a közlés módszere, jelentős a technikai haladás, ám nem változott a művészet és a beszéd hatóereje, szívesen kölcsönzöm az erőmet a közösség érdekében kiálló, változásokat akaró, jó szándékú embereknek. Engedjétek meg, hogy feltárjam lelketek rejtekajtóit, és megtudjátok, milyen ügyben és hol van szükség arra, hogy megmutassátok, mit tudtok. Szerepeteket vállaljátok fel szívből, s akkor nagy hatással lesztek a többiekre.



Miben segíthet?

-médiafeladatok

-a fogamzás és a termékenység elérése

-gyermekek örökbefogadása

-művészi és a művészetekkel rokonítható tervek megvalósítása

-újságírás és írás



Fohász


Mielőtt belevágnál bármilyen művészi vagy kommunikatív terved megvalósításába, kérd Gábriel segítségét.

Gábriel arkangyal, kérlek, segíts (itt nevezd meg tervedet). Kérlek, engedj utat kreatív energiáimnak, segíts megnyitni elmémet, hogy igazán eredeti gondolataim születhessenek. Kérlek, segíts abban is, hogy energiám és motivációm mindvégig megmaradjon. Köszönöm neked, Gábriel.


Doreen Virtue

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -