Irta : Tom 2013. szeptember 2., hétfő

Kedves olvasók, íme egy rövid, tömör összeállítás az Eseményről.

Még több részlet az Eseményről: http://prepareforchange.net/hu/

Az Esemény nevét az a pillanat adja, amikor a Teremtő megadja a jelet az Esemény villanásra, amely keresztül megy az Arkangyalokon, a Felemelkedett Mestereken, a Galaktikus Szövetségen és az Ellenállási Mozgalmon át itt a bolygón. Ez az egész 15 perc alatt megtörténhet, és az Esemény elindul. Csak a Forrás ismeri az órát és a napot, amikor megtörténik az Esemény. Ne legyen senkinek kétsége, az időpont tökéletesen időzített.


Nem az emberi hatalom dönti majd el, hogy mikor fog ez megtörténni. Ez egy kozmikus jelentőségű esemény lesz. Az utolsó bolygó, amit a sötétség még a markában tart, és ahogy felszabadul, ennek a Fény hullámait küldi szét az egész galaxisba. Nem lesz bejelentés. Nem lesz benne a médiában. Ez csak úgy meg fog történni. Ez egy teljes meglepetés lesz mindenkinek, és nem utolsósorban a Cabalnak. Ez bármikor megtörténhet. Mikor erős energiákat érzünk.


Ez lesz az az idő, mikor a szívedre és az intuíciódra kell hallgatnod. Meg kell tudnod, mit kell tenned. Támaszkodj magadra. Sokan lesznek, akik félelemmel és zavarodottsággal fognak reagálni. Lesz az erőnek egy pillére ezeknek az embereknek. A tisztánlátásra kell támaszkodniuk a változás idejében.


Az elmúlt 25.000 évben egy energikus fekete lyuk belsejében voltunk, a sötét erők téridő anomália tevékenysége miatt. 2012 volt megjelölve évnek, mikor mi kilépünk ebből a fekete lyukból. Amint kilépünk ebből a fekete lyukból, az az úgynevezett Esemény Horizont. Ez történik most. Elfelejtettük, mi a Fény. Így sokkal izgalmasabb és látványosabb lesz, mivel mi most az Esemény Horizontban vagyunk.


Az Esemény első pár órájában a Galaktikus erők átveszik a műholdas és kommunikációs állomásokat, és így értesítést fogsz kapni a világ minden tájáról, hogy mi történik. Az LRM beszivárgott a 300 Szövetségesen belül az Illuminátus hálózatba, főleg vezető pozíciókban katonai és hírszerző ügynökségekhez. Ezek az emberek észrevehetetlenek, így az Illuminátusnak fogalmuk sincs, hogy hol vannak.

Az Ellenállási Mozgalom folyamatos fizikai (nem telepatikus) kapcsolatot tart fent a plejádiakkal és egyéb  pozitív földönkívüli fajjal a Szövetségen belül, akik mindennap tájékoztatják őket, hogy a Cabal tagjai éppen hol vannak, mit csinálnak, és azt is,hogy éppen mit gondolnak. Az Illuminátusok mostmár nem tudnak hova elbújni. A közzététel, leleplezés magában foglalja az összes titkos dokumentumot. Ezeknek 95%-a lesz gyorsan feloldható. Ez egy nagy sokk lesz, de a kezdeti reakciók után nagyon nagy öröm lesz.


És hogy mi is fog történni pontosan a világunkban ekkortól kezdve?


1.Fázis: Az Esemény (3-7nap)
   A háttérhatalom tagjainak/az illuminátusoknak a tömeges letartóztatása:

·         1 napos előzetes tömegtájékoztatás, mind az interneten mind pedig a fősodratú médiában.

·         1 napig tartó letartóztatások.

·         Legfeljebb 3 napig terjedő határok leállása, lezárása.

·         5-6 napos bírósági tárgyalások.

2.Fázis: Újjáépítés, restrukturálás (3-6 hónap)


Arany/ezüst fedezetű új pénzügyi rendszer felállítása:

·         A Federal Reserve megszűnik, a dollár helyét a kincstár (US Treasury) által nyomtatott, arany fedezetű pénz veszi át.

·         A valuták egy szűk csoportja (körülbelül 6) marad forgalomban és alkotják az alapját az új pénzügyi rendszernek.

·         Országok adósságainak eltörlés.

·         Magánadósságok eltörlése. ( hitelek, jelzálogkölcsönök, hitelkártya adósságok...)

·         Bankok újraengedélyeztetése, kamatmentes hitelek kibocsájtása. (uzsora eltörlése)

·         Multinacionális vállalatok felosztása és államosítása.


Újrafelosztása a világ vagyonának:

·         Jóléti alapok elindítása.

·         Humanitárius és környezetvédelmi, a környezetet helyreállító projektek finanszírozása.


Ingyenenergián/nullponti energián alapuló technológia és fejlett gyógyászati eszközök, gyógyszerek mindenki számára elérhetővé tétele.


A különböző kormányok UFO dossziéinak megnyitása, az Amerikai Egyesült Államok 80 évre visszanyúló, földönkívüliekkel létrejött egyezségeinek nyilvánosságra hozása.


Az Illuminátusok nemzetközi bírósági tárgyalása. Visszatérés a szokásjoghoz/közös joghoz, a törvényen alapuló jog helyett. Átmeneti kormányok, azután pedig választások. Világszerte a háborúk leállítása, a katonai csapatok hazahívása, és átalakítása békefenntartó erőkké, a nukleáris arzenál leszerelése.

3.Fázis: Első Kapcsolatfelvétel (1-3hónap)


Kontakt, először kiválasztott egyénekkel.


Az emberiség felvilágosítása az évszázadok alatt elhallgatott tényekről, a valós történelmünkről, beleértve Atlantisz és Lemúria történetét. Ez világszerte a TV-n és az interneten keresztül fog megtörténni.


UFO észlelések erőteljes növekedése, majd a folyamat betetőzése egy masszív, több tízezer űrhajó részvételével történő demonstrációban, amely meggyőző erejű bizonyítékként fog szolgálni a galaktikus társadalmak létéről.


Két hetes feldolgozási, megértési szakasz.


Az első hivatalos kapcsolatfelvétel az ENSZ-en keresztül történik majd meg.


Az Első Kapcsolatfelvétel után:

·         Találkozás, a munka elkezdése a Galaktikus Konföderációval és a Felemelkedett mesterekkel.

·         A Galaktikus Konföderáció technológiájának megismerése, a földi emberek számára is elérhetővé tétele, oktatási programok indítása.

·         A Föld ökoszisztémájának megújítása, megtisztítása, a környezetszennyezés nyomainak eltűntetése.

·         A teljes tudatosságra való felkészítés.

·         Újraegyesülés a Konföderációs flottával és a Belső Föld lakóival.


 
A lehetőségek két ablaka érkezik a jövőben, és mindegyik egy lehetséges idő az Esemény bekövetkezésére, ha az emberek felszíni lakossága elkezd felébredni, és együttműködni. A választás a miénk. A lehetőség egyik ablaka 2013. október-december közötti időkeretben lehetséges. Ezt a nap pólusváltása váltja majd ki.


A második lehetőségek ablaka 2014. március-április időkeretben lehetséges. Ezt a galaktikus mag aktiválása teszi lehetővé a G2 csillagközi felhőben. A második lehetőségek ablaka hatalmas, mivel magába foglalja a változásokat galaktikus szinten.


Ettől függetlenül az Esemény most már bármikor bekövetkezhet, mivel az egész archón rács szétesett. Csak a Teremtő ismeri a pontos időt. Csak legyetek türelmesek, ne siettessetek semmit.


Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -