Irta : Tom 2013. szeptember 20., péntek

Angyal sorozatunk következő részében Haniel jellemzésével foglalkozunk.
Hániel nevének egyik jelentése: 'Isten dicsősége'. Abban segít, hogy mindent a maga teljességében éljünk meg. Felszínre hozza rejtett adottságainkat, és segít csiszolni rajtuk.

Amikor immár mesterfokra fejlesztettük a képességeinket, és eredeti szenvedélyeink szolgálatába állítjuk, igazi isteni csoda történik!


Hániel támogatásával képesek leszünk értékelni természetes ciklusainkat, hangulatainkat és életritmusunkat. Segít, hogy elfogadjuk magunkat mindenestül, jó tulajdonságainkkal, kellemetlen vonásainkkal és árnyoldalunkkal együtt.

Forduljunk hozzá, ha bizonytalanok vagyunk magunkban, vagy bánt valami. Hániel erősíti az önbecsülésünket, hogy meglássuk, mennyire csodásak vagyunk. Aurája kékes fehér, mint a telihold ragyogása. 
A hozzá társított kristály a holdkő, amelynek varázslatos, tápláló energiát tulajdonítanak. Amikor szeretnénk Hániel közelébe kerülni, viseljünk vagy markoljunk meg egy holdkövet. Ő körül fog ölelni bennünket gondoskodó, anyai energiájával, és csodákat fog tenni irántunk érzett szeretetével.

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -