Irta : Tom 2013. október 19., szombat

Yehudah közvetítése

Selamat ja,Selamat jarin! Egységben köszöntelek mindannyiótokat!

Sinetha vagyok a Galaktikus Fénycsalád egyik plejádi hírvivője. A számotokra új energiák terjedőben vannak bolygótokon és ez öröm számunkra a változás egyre közelebb. Mint sokan tudjátok jelenleg is fontos változások mennek fizikai és nem fizikai síkokon. Az energia árad.
Azt fontos mondani hogy a változások nem maguktól történnek. Minden lélek munkája kell. A bolygótok és a mindenség nem változhat nélkületek. Sokan kezdenek már ráébredni ennek fontosságára és ezt meg kell érteni. A szándék,a cselekvés,az energia az,ami változtathat és az bennetek van. Mi ezt tudjuk és fontos nektek is tudnotok. Hatalmasságok vagytok ám ez mit sem ér,ha nem vagytok tudatában. Engedjétek lényeteket,energiátokat áradni és mindenki el fog jutni a helyére. Az energiacsere ami fontos köztetek. Amikor érintkeztek energiát cseréltek. És mindinkább tudatában vagytok a benneteket alkotó fény tisztaságának,nagyszerűségének,ez az energiacsere annál minőségibb lesz. Engedjetek utat energiátoknak,nincs miért aggódnotok.
Mégegy fontos dolog amit el kell mondani a pénzzel kapcsolatban. Hatalmi embereiteknek meg kell értenie,hogy a pénz nem lehet cél,csak eszköz. Változó valóságotok nagy része még mindig pénzre épül és ez nem valós. Kölcsönös tiszta energiacserére kell építkeznetek,bolygótok erre való már létezésének kezdete óta. Mi a létezés egy pontján sokat jártunk bolygótokon információt cserélni hogy úgy mondjam feltöltődni. A Föld energiái és információi nagyon tiszták és erre vigyáznotok kell. Ne higgyetek jobban a pénzben mint szükséges. Önmagatok és létezésetek nagyságában bízzatok inkább az előre visz. Bolygótok immár képes az új energiák fogadására és ti is képesek vagytok. Engedjétek magatokat gondtalanul áradni és meglátjátok.
Mi több nemzetséggel itt vagyunk,hogy segítsünk nektek a kiáradásban de bizonyos lépéseket nektek kell megtenni.
Maradjatok egységben és áradjatok szabadon!

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -