Irta : Tom 2013. november 23., szombat

Naponta hivatkoznak erre a mantrára az emberek
És addig-addig mondogatják, amíg egészen el nem hiszik, bele nem ég a lelkükbe és bele nem sodródnak abba amit a kedvenc gyilkos mantrájuk jelent.

Tudod, ugye, hogy mit jelent a mantra szó?
A mantra egy olyan mondat, amit gyakran mondogatunk. A mantrának nagyon erős hatása van ránk. A Krisnások például 108 alkalommal mondják el a Hare Krisna mantrát egy ima alkalmával. Cipelnek egy úgy nevezett japa-zsákot, amiben egy hosszú imafüzér, egy mala van. Ezen éppen 108 szem. Ezzel imádkozzák a mantrájukat.

A katolikusok olvasója is ilyen, a rózsafüzért mondják rá. Az is egy mantra. Lehet, hogy ismered a Ho’oponopono mantráját is? Csodálatos hatása van! Ezek a szent mantrák kivétel nélkül olyan mondatok, melyek erősítenek bennünket.
A tudatosan, imaként mondogatott szép, erősítő, jó dolgok előre viszik az életünket!

A mantra – mert gyakran mondják, s mert erős szavakat tartalmaz – nagyon hatásos! Energiát hordoz, mely megvalósul az életünkben. De nem mindegy milyen energiát!


Van egy gyilkos mantra!
Egy olyan mondat, amit szeretném, ha egyszer és mindenkorra kiirtanál a beszédedből, a gondolataidból! Ez a mantra egyszerűen tönkre teszi azokat, akik mondogatják! Akik pedig rendre le is írják, azok „kőbe vésik”, konzerválják a romboló erőt.
Ez az a mondat amit egyszerűen tilos hangoztatni! Tudom, hogy nem lesz egyszerű, hogy a fejedben is kicseréld, de hidd el, megéri! Sőt! Semmit nem tudok, ami ennyire megérné, mint erőt fektetni ebbe! Egyetlen mondatról van szó! Meg lehet ezt csinálni!
Kérlek, mostantól soha! SOHA! Érted? SOHA SOHA SOHA ne mondd többé ezt a szópárt:

Nincsen pénzem! -> ez a világ talán legártalmasabb mantrája!

(Te hányszor hallod naponta? Aki gyakran mondja, nézd meg! Mit bíznál rá? Mennyire hasznos, boldog, örömteli ember? Mennyire jó vele lenni? - S ha te magad mondogatod, akkor rád hogy igaz mindez?)

Ez a leggyilkosabb mantra!
Azt jelenti uganis, hogy nincsen erőforrásod. Az erő nélküli lét pedig szép lassan megöl. Nem tréfadolog! Mondj helyette bármit!
Mondd azt, hogy: -Most nem!
Mondd azt, hogy: - Nem kell!
Mondd azt, hogy: - Máskor!
Mondd azt, hogy: - Van, de nem erre szánom, hanem másra.



Először is ez a mantra nem igaz!
Ha csak 5 forint van a zsebedben, akkor már nem igaz! Hazudsz vele magadnak! Másfelől ez a szópár annyira ártó, káros hatású, mint egy kemény drog. Ugyanis eléri, hogy megvalósítsd amit jelent. Eléred vele, hogy ne is legyen! Se pénzed, sem pedig erőforrásod. A legtöbb szülő még a gyerekét is gyilkolja ezzel! Te ne légy ilyen szülő! Ne állj be ebbe az ártó sorba! (A legtöbb gyermek úgy sem érti, hogy mi az a pénz és ne ebben a szegénységet és sorscsapottságot sugalló kapcsolatban tanulja meg!!)

Szeretnéd, ha nem volna pénzed? Ugye épp az ellenkezőjére vágysz!
Mi lenne, ha a mantrádat lecserélnéd?
Mostantól azt mondogatnád: Pénzcsinálásban vagyok értek a (itt mondd amihez értesz és amit szeretsz csinálni) és ha hallasz lehetőséget ahol egy jó ember kell, akkor szólj nekem!

Példa: Épp pénzcsinálásban vagyok! Szuper lekvárjaim vannak, mind házi, tiszta, zamatos! Ha ismersz olyat akinek szüksége van lekvárra, venne tőlem, akkor szólj kérlek neki, hogy én is vehessek majd tőled! (Már ha éppen venni akarnál, de a pénz hiánya az akadály)

Tudod mi fog történni? Elindulsz felfelé! Akarod? Akkor csináld!
Változtasd meg a gondolkodásod! Érd tetten magad, hogyha kimondod és javítsd ki magad, bővítsd a mondatot: Nincsen pénzem erre, mert van pénzem arra!

Szeretném, ha mostantól úgy gondolnál a számodra fontos dolgokra, hogy el fog jönni az a nap – akár már most, vagy akár holnap – hogy arra van pénzed, csak még nem nálad van! Mert a pénz az VAN! A világban jelenleg végtelen mennyiségű pénz van.


Hiszek benned, mert itt vagy, mert akarod, hogy jobb legyen! Meg tudod csinálni!

Mondok neked egy csodálatos mantrát: BŐVELKEDEM JAVAKBAN! – és most nézz körül és fogd is meg, érintésed által tudatosan birtokold azokat a javakat, melyeket szeretsz és melyek eltöltenek a bőség érzetével! Ez az állapot váljék tartóssá életedben!

Forrás: harmonet.hu /Arany Angyal Aranka

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -