Irta : Tom 2014. január 15., szerda

Selamat ja,selamat jarin! Szeretetben és egységben köszöntünk benneteket!

Elérkezett az idő,hogy újra szóljunk hozzátok,már vártuk a pillanatot. Közvetítőtök kérte ha lehetséges mondjunk pár dolgot a jelenlegi változásokról ezért igyekszünk jobban megvilágítani a folyamatokat.

Tudjuk,hogy több testvérünk is küldött információkat ezekben az időkben a jelen változásairól,mi is megkaptuk a jogot,hogy erről beszéljünk. A legfontosabb talán annak megértése számotokra,hogy a változás kulcsai ti magatok vagytok.
Lényetek isteni valójában kell megélnetek azokat a folyamatokat,amit világotokban látni szeretnétek. A változás nem kívülről érkezik hozzátok,az csak is belőlünk jöhet egy átélt folyamat eredményeként. Mi mind egyek vagyunk ezt mindannyiunknak tudnunk és élnünk kell. Ha egy változik mind változik,érted? Mi itt az egész végtelen univerzumban érezzük,hogy várjátok a nagy változást,az újjászületést,de sok testvéretek rossz helyről várja. Hogy jobban megértsd,olyan ez,mintha várnád,hogy kihajtson egy virág,anélkül,hogy magot ültettél volna. Semmi sem fog történni,mert a folyamat nem megy végbe. A születést is fájdalom előzi meg,ám a fájdalom lehet szép ha a jó síkból nézed.
Ha hátrébb állsz,hogy belásd a teljesség képét,minden értelmet nyer. Érezzük,hogy nehéz időszaka ez létezéseteknek e síkon,de ha lényetek javában keresitek a megoldást előrébb juthattok. Minden segítség a tiétek amire szükségetek van,de meg kell értenetek,hogy a folyamat részei vagytok,nem termékei. Lényetek valója tiszta energia,végtelenek vagytok. Ha ezt tudássá alakítjátok minden változás könnyebben végbe mehet. Ti magatok vállaltátok,hogy a létezés e síkjára jöttök,ne feledjétek! Bánjatok egymással aképpen ahogy magatokkal bánnátok és a változás eljön csak engedjetek utat.

Amit el kell még mondani,hogy a fénycsaládok figyelemmel kísérik planétátok és rajta a ti sorsotokat. Több felfedési kísérlet történt már és ezek folytatódni fognak még akkor is ha ezek nem kapnak figyelmet a jelenlegi szakaszban. De meg fogjuk találni a módját,hogy érintkezésbe lépjünk veletek számos testvérünk különböző létsíkokon ezen munkálkodik de tudjátok: nem vagytok egyedül mert mind egyek vagyunk! Ezt nem lehet elégszer elmondani.
Engedjétek,hogy lényetek valós fénye ragyogjon bennetek és higgyetek abban,hogy teremtők vagytok!
Legyetek tökéletes szeretetben!

Sinetha

Közvetítette: Yehudah

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -