Irta : Tom 2014. február 1., szombat

Egységben,békében és szeretetben köszöntünk benneteket!
Úgy érezzük el kell mondanunk nektek,hogy a legutóbbi 72 órás kiáradási periódus szükséges volt és több hasonló tervben van még. Bolygótok folyamatai minden síkon felgyorsultak ám a teljes átalakuláshoz elengedhetetlen a megrekedt minták lebontása. Ezért látta elérkezettnek az időt a Tanács,hogy több fajjal együttműködve megkezdődjön a szükségtelen energiák kivonása és a minták leépítése.

Tudhatjátok más forrásokból,hogy plejádi,andromédiai,szíriuszi és megannyi más faj együttműködése kellett ehhez a kiáradáshoz. A hangolás tervszerűen zajlik lesznek akiknél előbb másoknál később jelentkezik a hatás. Sokatok tapasztal most magán váratlan jeleket,mint fejfájás,szédülés,lehangoltság,de bizonyos esetekben lázat is eredményezhet a régi minták kiürülése energiatestetekből. Fontos,hogy szeretetteljes egységállapotban legyetek nyitott szívvel,így könnyebben túljuthattok ezen az átmeneten. Veletek vagyunk,kérhettek segítséget tőlünk,angyalaitoktól vagy a fény mestereitől. Nem lehet eléggé hangsúlyozni,hogy nem vagytok egyedül és ezt fénymunkás testvéreink közül sokan tudják is.
Kérjetek és kaptok! Energiamezőtök végtelen és végtelenül összekapcsol benneteket,bennünket. Egy síkon mindnyájan egyek vagyunk és mindannyian találkoztunk már több különböző létben. Emlékezzetek!
Vezetőitek vakságra neveltek és abban is akarnak tartani.Késleltetni akarják önvalótokra ébredésetek folyamatát. Berögzült minták szerint cselekednek ugyanakkor érzik a változást és érzik,hogy változás zajlik. Utat kell nyitni a változásnak szívetekben így léphettek tovább. Az agresszió és a düh csak dühöt hoz nem békét. Azt csak szeretetben lehet átélni.
A következő időkben várhatóak további hangolások,maradjatok az éber szeretet állapotában miként mi is szeretünk mindannyiótokat hisz egy családba tartozunk.
Selamat jarin,selamat ja! Éljetek egységben!

Sinetha

Yehudah közvetítése

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -