Irta : Tom 2014. március 10., hétfő

Selamat jarin,selamat ja! Üdvözlet testvérek!
Sinetha vagyok,a Galaktikus Föderáció,a Fénycsaládok plejádi hírnöke. Öröm számunkra,hogy veletek lehetünk.
Lehetséges,hogy az eddigi üzenetek túl koncentráltak voltak,ezért most szeretnénk jobban megvilágítani pár információt.
Jelen helyzetben a legfontosabb annak megértése és átélése,hogy nem a testetek határozza meg lényetek. Pontosabban nem vagytok egyek a testetekkel. Az csak a fizikai formátok,melyet ti választottatok erre a ciklusra amíg ezen a síkon vagytok,de mint azt tudjátok,ez nem örök. Elmúlik.

A lényegetek az,ami bennetek,a testetekben van. Ez az a végtelen információ és fény akik ti valójában vagytok. Ez az a részetek,ami nem múlik el,ami a létezés kezdetétől jelen van. Azt lehet mondani,hogy a fizikai valótok teljes lényetek mintegy 3-4%-a. Láthatjátok mennyi minden van még ezen túl. És ez csak egyike azon tévedéseknek,amelyek évezredek óta a csapdájában vagytok. Valóságotokban minden feszültség és agresszió mesterségesen létrehozott minták. Nem valódiak. Uralkodóitok teremtették és teremtik őket,hogy fentarthassák az elnyomás illúzióját. Bolygótok úgy van megtervezve és vele együtt az egész folyamat,hogy senkinek sem kéne éheznie,szomjaznia vagy más létfenntartó szükségletben lennie. Senkinek. Sokkal nagyobb veszély bolygótok kihasználása a nyereség reményében. Sokkal többet vesznek el embertársaitok annál,ami kívánatos lenne. Az egyensúly megbomlott. De őket csak a vélt haszon megszerzése érdekli. Holott kormányaitok már régóta tisztában vannak azzal,hogy léteznek olyan energiaforrások és technikák,amikkel a felborult egyensúlyt még vissza lehene állítani. Mire gondolunk itt? A vízre,a szélre,a föld energiájára,a napból jövő energiára és még sok más ilyen van,ami kezdetektől fogva megtalálható világotokban. 50-100 éve nem használnátok nagyságrendileg olajat,benzint és a többi károsító forrást,ha vezetőitek elétek tárják időben a tudást.
Többetekben felmerült már a kérdés,hogy kormányaitok valóban dolgoznak együtt más civilizációk küldötteivel,ahogy arról egyre több információ kerül elő ebben az időben? Igen,ez így van. Sok különböző számatokra még ismeretlen faj él a földön,a felső osztályok beleegyezésével. Vannak köztük negatív szándékúak is ám fontos annak megértése,hogy amit ti nagatívnak neveztek,az nem mindig rossz és ártó. Hogy jobban értsétek:ha új házat akartok építeni,előbb le kell bantani a régit. Az úgynevezett negatív erőknek is ez a szerepük. Előkészítenek minket az újra. Nem teljesen azonosak az áró szándékú negatív erőkkel. Ezek ellenőrzés alatt vannak. Ahogy korábban mondtuk,sok különböző létforma él az univerzumokban,tehát butaság azt hinnetek,hogy egyedül ti léteztek. Ennek semmi értelme sem lenne. Ez is csak mesterséges hazugság.
Igen,végtelen és hatalmas spirituális lények vagytok egytől egyig. Figyeljetek,érezzetek és lássatok! Mindannyiunk békéje és szeretete legyen veletek!

Sinetha

Yehudah közvetítése

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -