Irta : Tom 2014. április 28., hétfő

Esküvő


A házasság két lélek egybekelése a szeretet kötelékében, kölcsönös tiszteletben és elkötelezettségben. A szerelem mélyítésének vágyát jelenti ez, az idő dacára. Esküvőd napja a szerelem erejébe vetett jól megalapozott hited tanúbizonysága. Szeretett Egyetlenünk, lehelj szüntelenül életet ebbe a hitbe és szeretetbe.

Azért kaptad ezt a lapot. mert a kérdésedhez kapcsolódik a házasság témaköre. Azt jelzi, hogy a közeljövőben lesz egy esküvő, vagy az angyalok azt tanácsolják, hogy érdemes lenne újból megerősíteni az eskütöket, hogy életben tartsátok a romantikát jelenlegi házasságodban. Ezt a kártyát körbeöleli a szeretet és a pozitív energia, így nem kell aggódnod az üzenete miatt. Légy nyitott a szerelemre, a romantikára és a lehetőségekre, és érezd jól magad az esküvőd napján!

A lap további jelentései: A közeljövőben kapsz egy üzleti vagy egy romantikus ajánlatot. Női és férfi energiáid "misztikus egyesülését" tapasztalod nemsokára. Egy esküvőn - ahol vendégként leszel jelen - találkozni fogsz egy meghatározó személlyel. Pároddal egyeztessétek véleményeteket a házasság intézményéről. Nemsokára találkozol jövendőbeli házastársaddal. Egyik barátod vagy rokonod a közeljövőben házasságra lép.

Ehhez az üzenethez Doreen Virtue Napi útmutatás angyalódtól c. kártyacsomagját használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -