Irta : Tom 2014. április 17., csütörtök


Angyali sorozatunkban Haniel arkangyal után most következzék Chamuel.

Chamuel neve azt jelenti: „ő látja Istent, Isten-látó, Isten-kereső”. A hét fő arkangyal egyike, s az angyalok rangsorában az Erősségek csoportjához tartozik. Az Erősségek feladata oltalmazni a világot mindennemű félelmetes és alantas energiától. Talán a kidobóemberekhez hasonlíthatnám őket, feladatuk a duhajkodó erők eltávolítása, hogy megelőzzék a világ sorának rosszra fordulását. Ha a világban zajló események aggasztanak, fordulj Chamuelhez, ő majd megvigasztal, megvéd és közbeavatkozik a megfelelő pillanatban.
Chamuel a személyes világunkat is óvja. Segít megtalálni életünk igazán fontos részleteit a szerelemben, a barátságban, a pályafutás terén, de közreműködésével az elveszett tárgyainkat, érzelmi értékeinket, sőt életünk célját is könnyebben megleljük. Chamuel hajlandó hathatósan közreműködni kapcsolataink és pályafutásunk szilárd alapokra helyezésében, hogy hosszan tartó, egészséges kötelékkel kapcsolódjunk társainkhoz.
Chamuel arkangyal feltűnően kedves, szeretetteljes, mi több: behízelgő jelenség. Jelenlétének csalhatatlan jele a könnyed izgalom, a test bizsergése és valamilyen, a lámpalázhoz hasonló érzés.
Amikor a hívásomra megjelent, ilyen tömören foglalta össze tevékenysége lényegét: - Engedd, hadd kísérjelek egy életen át, és hadd tegyem kellemessé, sikeressé az utad. Boldoggá tesz, ha békességet hozhatok, és nyugalomra cserélhetem a fájdalmat.

Miben segíthet?
-kapcsolatok létrehozása és megerősítése
-karrier, életcél, elveszett dolgok meglelése
-lelki társak felkutatása
-világbéke

Fohász
Hívd Chamuelt, ha bármiféle elveszett dolgot szeretnél meglelni. Röviden is fohászkodhatsz hozzá, mert azonnal észleli a felé szálló gondolatokat, így elég, ha csak gondolsz rá, rögtön megjelenik. Főként, amikor megrettensz valamitől:
Chamuel arkangyal, úgy tűnik, elvesztettem (itt nevezd meg azt, amit nem találsz). Tudom, igazából nem veszhet el semmi, mert Isten mindenütt jelenvaló. Ezért kérlek, engedd látnom, hol van, amit keresek. Kérlek, vezess az érzékeimnél fogva, hogy meglássam vagy rátaláljak az elveszettnek hitt dologra. Köszönöm, Chamuel.

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -