Irta : Tom 2014. május 19., hétfő


Új társ

A találkozás lehetősége bizonyos. Isteni beavatkozásról van szó, amely katalizátorként működik, hogy lendületbe hozza imáid beteljesülésének folyamatát. Gondosan figyelj oda az új emberekre, akiket az életedbe küldünk. Fel fogod ismerni őket, hiszen ismerősnek tűnnek majd, kellemes és biztonságos érzést keltve.

Az angyalok annak jeléül küldték hozzád ezt a lapot, hogy egy új személy lépett be (vagy fog belépni) az életedbe válaszképpen imáidra. Ez az ember társaddá válik az üzletben, a barátság vagy a szerelem terén. Ne kutakodj utána, hiszen ez nagyon is természetesen fog bekövetkezni. Amikor találkozol vele, légy nyitott az isteni útmutatásra, amely mindkettőtöket szeretetteljes és varázslatos módon vezet majd.

A lap további jelentései: Rátaláltál (vagy hamarosan rátalálsz) lélektársadra. Engedd meg másoknak, hogy segítsenek, ahelyett, hogy egyedül próbálnál elvégezni mindent. Kérj tanácsot egy szakembertől. Imáidra más emberek révén kaptál választ. Egy új háziállat érkezik az életedbe.


Ehhez az üzenethez Doreen Virtue Napi útmutatás angyalódtól c. kártyacsomagját használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -