Irta : Tom 2014. május 2., péntek



A Kristály energiára való áttérés új felfogást és új módszereket jelent a gyógyítással kapcsolatban.

Az elmúlt években nagy változásokon mentünk keresztül. Ezek a változások érintették fizikai, érzelmi, mentális és spirituális testeinket. Michael Arkangyal ezt az információt küldte a változásokkal kapcsolatban, hogy segítsen titeket változási és gyógyulási folyamataitokban, ahogy beléptek az Új Földre. A jövő gyógyító és kiegyensúlyozó technikái különbözni fognak a múlt technikáitól. És ez érthető is, mivel új Kristály testünk másképp működik, mint a Régi Föld biológiai formái.


A legalapvetőbb különbség - ahogy ezt ki is fogjuk fejteni - ,hogy a Kristály létezők teljesen aktivált és összekapcsolt DNS hozzáféréssel rendelkeznek, és képesek saját energia- vagy hullámmintázatuk Szent Geometriai Mintázataival dolgozni, és szándékukkal megváltoztatni azokat.


A gyógyítás megközelítése a Régi Földön



Korábbi gyógyító technikáitok gyakran a trauma helyének megállapításán, és a trauma feldolgozásán alapultak. Ez úgy történt, hogy megkerestétek és elengedtétek/feloldottátok az „energiablokkokat” az aurában vagy a fizikai testben.

Ez hatásos volt és segít most is, hogy helyreállítsa az energiaáramlást és működést a személy energiamezőjében és fizikai lényében. Ám ez a Régi Energiájú Mintázatnak nevezhető sablonon belül dolgozik, és azt tartja fenn.

Ez a sablon a DNS-etekben tárolt emberi működés mintázata, amit a szüleitektől kaptatok, akik viszont szintén szüleiktől kapták. Ez a DNS tartalmazza a működési zavarok és betegségek összes családi feljegyzését, amihez egyénként hozzáférhettek és tapasztalataitok megteremtéséhez igénybe vesztek földi inkarnációtok során.

A betegségnek és a bajnak ezek a fizikai manifesztációi gyakran kapcsolatban álltak - ha nem az eredményei voltak - a bűnbe és a karmába vetett érzelmi és mentális hiedelemmintákkal, és a hozzájuk köthető bűnösség, büntetés és „visszafizetés” hiedelem mintáival. Ezek a hiedelmek szintén bele vannak kódolva a DNS-be az érzelmi és a mentális szinteken, és így együttesen hozzák létre a „Régi Energiájú Mintázatot”.

Így – ha gyógyuláson vagy kiegyensúlyozáson mentek keresztül – nem lesz igazán hatásos, ha továbbra is egy olyan mintázatból merítetek, ami a betegségeket és a rossz érzéseket az „emberi állapot” vagy „tapasztalás” elfogadott részeinek tekinti.


DNS-etek és a Tökéletes Egészség Mintázata


Ha megértitek a DNS-etek természetét és működését spirituális nézőpontból, akkor az segíteni fog abban, hogy megértsétek, hogy hogyan dolgozhattok a gyógyító energiákkal a leghatékonyabb módon.

Amit az Emberek DNS-nek neveznek, az valójában egy óriási könyvtár vagy információs központ, ami tárolja és tartalmazza minden egyes inkarnáció és létidő szent geometriai mintázatát.

A fizikai test tartalmazza a fizikai járműre vonatkozó DNS feljegyzéseket – ám minden egyes finomabb vagy energiatestetek tartalmaz egy hasonló DNS feljegyzés–összeállítást.

A Régi Földön a legtöbb embernek csak a fizikai, érzelmi és mentális testének DNS feljegyzéseivel volt kapcsolata. Nem voltak összekötve spirituális vagy kozmikus DNS-ükkel.

A Kristály állapotba való átmenet része a létező „újrakapcsolódása” vagy „újrahuzalozása”, hogy elérése legyen a spirituális vagy kozmikus DNS-hez is. Ez azt jelenti, hogy a Kristály Létezőnek hozzáférése van a teljes DNS feljegyzéshez, ami Akasha feljegyzésként is ismert, mind egyéni lényére vonatkozóan, mind a bolygóra, a naprendszerre és a galaxisra vonatkozóan. Jelenleg legtöbbeteknek még hiányzik a képessége ahhoz, hogy hozzáférjen ezekhez, ám ki fogjátok ezt fejleszteni, ahogy a változásokkal eléritek teljes potenciálotokat.

Így – ha már kapcsolatba kerültök a DNS-etekkel azáltal, hogy engedélyezitek a Kristály állapotba való átmenetet – elérhetővé válik számotokra a jólét és a tökéletes egészség mintázata, ami a bolygón tartózkodó Emberi Lényekre vonatkozó eredeti terv.

Ez jelen van saját DNS feljegyzésetekben, csakúgy, mint az emberi fajra vonatkozó általános terv mintázatában, ami része a bolygó saját DNS feljegyzésének. Elérhetitek ezt a mintázatot, ha visszafelé haladtok a DNS láncon a „Forrás Kódjáig” vagy Eredeti Tervig – vagy előre haladhattok a jövőbe a lánc mentén, hogy összekapcsolódjatok Jövőbeli Énetekkel, ahogy ő megéli a tökéletesség mintázatát.
A DNS és a szent geometria – az ötpontú szimmetria, a Földön létező szerves élet mintázata

A bolygón a szerves élet mintázata az ötpontú szimmetrián vagy ötszögön vagy pentagramon (ötágú csillag) alapul. Ha megnézitek az itt látható DNS-t ábrázoló képeket, akkor észre fogjátok venni az ötszög vagy pentagram mintázatot. És hogy a DNS fraktál-matematikailag tíz körkörös mintázatból áll (2x5). Ami a fizikai DNS két szálát jelképezi a tipikus hélix (csavar) elrendezésben.

A DNS-nek ez a fraktál ábrája vagy mintázata a hozzáférés vagy kód a tökéletes egészség mintázatához a materiális síkon.

Önsegítő technikák a 21. században


A következő technikák segítségével dolgozni tudsz saját gyógyulásodon és átalakulásodon:


  • Relaxálj, majd meditatív vagy Alfa állapotban képzeld magad tökéletesen egészségesnek. Ezzel azt sugallod a testednek, hogy ez az a mintázat, amit szeretnél megélni ebben az inkarnációban. Kérd meg a Felsőbb Énedet és Vezetőidet, hogy dolgozzanak veled azon, hogy a diszfunkcionális, Régi Földre jellemző Mintázatot cseréljék le az új Kristály Mintázatra, ami a tökéletes egészséget tartalmazza.
  • A fentebbi DNS ábrázolásokat használva, kérd meg Felsőbb Énedet és Vezetőidet, hogy aktiválják minden DNS kódodat, hogy hozzáférhess a tökéletes egészségre vonatkozó eredeti terv mintázatához. Képzeld el, hogy előre vagy hátra haladsz a feljegyzések ezen láncán, míg össze nem kapcsolódsz az eredeti terv tökéletességével. Majd ekkor kérd meg őket újra, hogy segítsenek belépni ebbe a Mintázatba, és elfogadni azt, mint Energia Alakzatodat a jelen pillanatban.
  • Mivel energiával és fénnyel dolgozol, használhatsz színeket is, hogy segítsenek a gyógyulásban és a meditációban. Az új színek, melyek a multidimenzionális Kristály Mintázathoz vagy Tökéletes Mintázathoz való hozzáférést képviselik, az Arany, Ezüst, Akvamarin, Magenta, Réz vagy Vörös arany, Indigó lila és a Barack-Narancs. Képzeld el, hogy ezek a színek keresztüláramlanak a testeden és aktiválnak minden sejtet a testedben.
  • Dolgozz a zenével és a hangokkal. Ha tudod, hogyan kell a hangokkal gyógyítani, ismered a hangterápiát, akkor használd ezt, hogy tiszta és erős tonális frekvenciákat közvetíts a testedbe és az energiameződbe. Ha nem, akkor válassz olyan zenét, amivel kapcsolatban úgy érzed, hogy a nyugalom, a harmónia és a béke frekvenciáit hordozza, és ami a tökéletes egészséget képviseli számodra.

Készülj fel, hogy esetleg ellenállással találkozol, mivel a pszichéd ragaszkodhat a régi energiákhoz. Talán mély tudatalatti okaid vannak arra, hogy szükségét érzed a betegségnek és a kényelmetlenségeknek, amit meg kell értened és el kell engedned a folyamat részeként.

Tedd fel magadnak a kérdést: „Mi az oka annak, hogy ragaszkodom a betegség és a kényelmetlenség mintájához?” Majd kérdezd meg Belső Vezetésedet és Felsőbb Énedet, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy elengedd az ellenállást.


Légy felkészülve az „újrahuzalozásra” és a változásokra


Elméletileg képesek lennétek rögtön megváltoztatni a mintázatokat. Ám az eltorzult és rosszul működő minták hosszú ideje történő használata bizonyos változásokat okoztak az emberi lény fizikai és spirituális működésében, és egy azonnali változás valószínűleg „felrobbantaná” a rendszert, és óriási sokkot okozna az egyén számára.

Ezért az egyik mintázatról a másikra való áttérés fokozatosan történik. A Magasabb Angyali aspektusok segítenek abban, hogy fokozatosan keresztülmenj az újrahuzalozási folyamaton, ami az eddig zárt meridiánok megnyitását jelenti, vmint új meridiánok vagy energiacsatornák létrehozását, hogy képes legyél hordozni az új energiákat, amit ez a test vagy forma „használ” most a manifesztációhoz.

Értsétek meg, hogy mivel ezeket a rosszul működő mintázatokat alkalmaztátok, és DNS-etek és energia meridián rendszereitek bizonyos aspektusait nem használtátok, ezek elcsökevényesedtek és működésképtelenekké váltak. Most, ahogy újra hozzáfértek ezekhez az energiákhoz a DNS kódjaitok aktiválása által, az energiarendszereket újra létre kell hozni és újra ki kell építeni a testetekben.

Ez egy nagyon kimerítő és feszültséggel teli folyamat lehet, tehát számítsatok arra, hogy ez nem fejeződik be rögtön, és hogy a változások során fizikai tüneteket is meg fogtok tapasztalni.


Az újrahuzalozás és a mintázat megváltoztatásának tünetei


Íme néhány tünet, amit megtapasztalhatsz a folyamat részeként:


  • A legizgalmasabb tünet az információ és tudás magasabb szintjeihez való hozzáférés. Ez gyakran a pszichikus képességek gyors megnyílásaként tapasztalható, ami nem más, mint hozzáférés a magasabb szintek spirituális DNS-éhez vagy kódjaihoz. Ám ez zavaró és ijesztő lehet, ha túl gyorsan történik. Élvezd a tempót, ám próbálj meg földelt, mellette érzékeny maradni.
  • Nem tudsz aludni éjszaka, vagy felébredsz hajnali 3 órakor. Ez arra utal, hogy a rendszer túlenergetizált az energiamennyiségtől, melyek keresztüláramlanak az újonnan létrehozott vagy megnyílt meridiánokon.
  • A test vibrálhat, és „elektromos feszültséget” érezhetsz keresztüláramlani a kezeiden és a lábaidon. Ez az új energia meridiánok megnyitásának tünete az energiamezőben, és megnövekedett energiaáramlás érkezése.
  • Égő fájdalom vagy bizsergés a gerincoszlop mentén. Ez azt jelzi, hogy az energiaáramlások összhangba kerülnek a gerincoszlop mentén, ahogy minden csakra „helyére kerül” az új energiarendszeren belül, és létrejönnek az összekapcsolódások.
  • Érzelmi tünetként sokszor szorongás és depresszió jelentkezik. Régi félelem-energiákat kell elengedni, és új mintázatokat elhelyezni. Ezen a ponton gyakran találkozhatsz ellenállással, mert az emberek olyannyira megszokták a túléléshez kapcsolódó félelem és szorongás állapotait, hogy sokszor nagyon nehéz ezeket elengedni, és elfogadni a szeretetbe, biztonságba és bizalomba vetett hit mintázatait.
  • A mentális test változásai és az ezen a szinten történő újrahuzalozás gyakran emésztési zavarokat és fájdalmakat okoz. Ez megnyilvánulhat hasmenésként is, ahogy elengedsz és megváltoztatsz régi energiákat.
  • A test gyakran influenzaszerű tüneteket tapasztal meg, melyek főként a mellkasra, az arcüregre és a homlokra összpontosulnak. Ez intenzív tisztulást jelez a szív-, torok-, és homlokcsakra szintjein az összekapcsolódási és újrahuzalozási folyamatban, ahogy a spirituális DNS újra kapcsolatba kerül a fizikai, mentális és érzelmi szintek DNS-ével és csakrarendszereivel.


A nagy kérdés mindig így hangzik: „Meddig tart ez a folyamat?”



Az átmenetnek nincs egy „fix” hosszúságú időtartama. Eltarthat és el is szokott tartani pár évig, mire befejeződik. A legtöbben, akik engedélyt adtak a változásokra, hogy a Régi Energiájú Mintázatról az Új Energiájú Mintázatra térjenek át, még mindig a változási folyamatot élik meg.

Ám felgyorsíthatod a folyamatot a fentebb említett technikák használatával, és úgy, hogy együttműködsz a folyamattal. Vmint azáltal, hogy fizikai rendszeredet jó erőben tartod, ahogy erről lentebb beszélünk.


A folyamat támogatása


Segítheted a folyamatot, ha követed ezeket az alapvető lépéseket:



  • Biztosíts a testednek elegendő pihenést és alvást. Az átmenet és az újrahuzalozási folyamat stresszes és kimerítő lehet.
  • Táplálkozás: próbálj helyesen táplálkozni, legyen kiegyensúlyozott az étrended, ami fehérjében gazdag. A test sok aminosavat fog használni a DNS kódok aktiválási folyamatában és a rendszer újrahuzalozásához.
  • Kiegészítők és gyógyhatású készítmények: a folyamatban legjobban használható gyógyító készítmények a virágesszenciák, a Schüssler sók és a Szent Bazsalikomnak nevezett ayurvédikus gyógynövény keverék.
  • A Bach-virágesszenciák széles körben hozzáférhetők. A „Rescue Remedy”(Elsősegély cseppek) segít megbirkózni a gyors változások okozta feszültséggel és traumával. A vadrepce (Mustard) segít a depresszión, a bohócvirág (Mimulus) és a rezgőnyár (Aspen) pedig a szorongásos és félelmekkel teli állapotokon.
  • A Schüssler sók (Tissue Salts) akkor a leghatásosabbak, ha a kombináció tartalmazza mind a 12 sót. Ez olcsó, és segíti a testet a helyreállításban és a regenerálódásban.
  • A Szent Bazsalikom egy ayurvédikus gyógynövény kiegészítő, amit tradicionálisan Indiában használnak, hogy fenntartsák az egészséget a megvilágosodás és a spirituális növekedés folyamata során, ami pont az, mint ami ebben a folyamatban történik. A Szent Bazsalikom támogatja a fizikai testet és segít abban, hogy könnyebben és gyorsabban hozd be a fényt és az energiát.
A szakértők szerint kapcsolat van a DNS és a delfinek-emberek közötti kommunikáció, és a figyelemre méltó gyógyulások között


Puna, Hawaii – Amellett, hogy a DNS az élet tervrajza, hatalmas szerepe van az emberek és delfinek közötti újonnan felfedezett kommunikációban a cetfélék (delfinek és bálnák) kutatóinak egy csoportja szerint, akik a Sirius Institute-nál dolgoznak Hawaii Nagy Szigetén.

Egy folyamatban levő tanulmány szerint ezek a tengeri emlősök olyan hangjelzéseket fogadnak és adnak ki, amelyek képesek befolyásolni a genetikus dupla hélixet, és természetes biotechnológiát használva a delfinek képesek embereket gyógyítani „sonogenetikus” módon azáltal, hogy a közelükben úszkálnak.

A Human-Dolphin Foundation (Humán-Delfin Alapítvány) égisze alatt ezen a téren tevékenykedő kutatók egy csoportja 14 év után arra a következtetésre jutott, hogy a DNS-t, amit hagyományosan az „élet tervrajzának” tekintünk, képesek megváltoztatni a delfinek által generált hang- és elektromágneses hullámok. Dr. Michael Hyson, kutatási igazgató, és munkatársai egy megdöbbentő beszámolójában olvashatunk erről. A kutatás a DNS feltekeredett konstrukcióját, vibrációs működését és „elektrogenetikai” funkcióit vizsgálja az emberek és delfinek között lezajló bioakusztikus interakciók közben. (A tudósítás ebben a hónapban került publikálásra, „DNA: Pirates of the Sacred Spiral” címmel (Tetrahedron, LLC: 1-888-508-4787)).

A delfinek akusztikai és elektromágneses hatása az emberi testre a DNS-en keresztül talán a legpontosabb magyarázatát adják a figyelemreméltó gyógyulásoknak, amiről gyakran számolnak be olyanok, akik kapcsolatba kerültek delfinekkel úszás közben.

Az új tanulmány szerint az energetizált hang- és fényrészecskék aktiválják a DNS-t, melyek sokkal hatásosabban, mint a kémiai anyagok vagy gyógyszerek, „ki” vagy „be” kapcsolnak géneket. Hasonlóképpen, a genetikus örökséget speciális vízmolekulák közvetítik „bioakusztikailag és elektromágnesesen”. Ezek a vízmolekulák képesek formálni a DNS elektrogenetikus mátrixát. Ezek a piramis, hexagon és pentagon formájú hidroelektromos struktúrák irányítják a gyógyulási folyamatot. Ebben az esetben a delfinek segítségével történő terápia egy tenger alatti környezetben történik – elektrokémiailag hasonló az emberi vér szérumhoz -, ami növeli az energetikai hatásokat a kutatók szerint.

Ezek az új felfedezések segítenek, hogy a delfinekre és bálnákra egy új szemszögből, mint „a tenger népeire”, tekintsünk – mondja Paradise Newland, a Sirius Institute alapítója, a delfinekkel kísért víz alatti szülések úttörője, és a Cetacean Commonwealth (Cetfélék Nemzetközössége) létrehozója.

„A cetfélék összetett nyelvet használnak évmilliók óta, nekik van a legnagyobb agyuk, beleértve az eddig élt legnagyobb teremtményeket is, és történelmük a barátságról, az együttműködésről és az emberekkel való partnerkapcsolatról szól” – mondja. Ms Newland szerint ezek a tények támogatják a szükségét annak, hogy törvénybe iktassuk, hogy a delfinek és a bálnák „tudatos lények” és hogy „teljes törvényi védelmet” adjunk nekik. A Commonwealth előterjeszti ezt a tudományos és politikai napirendet, hogy elősegítse és bátorítsa a cetfélék megőrzését, a fajok közti kommunikációt és növekvő részvételüket a világunkban.

„40 éve folyó kísérleteim a delfinekkel” – jegyzi meg Dr.Hyson – „megmutatták nekem, hogy a delfinek sokkal „humánusabbak”, mint közülünk sokan. Empatikusak, telepatikusak, és gyakran készek segíteni az emberek gyógyulását. Arra fogjuk használni a kutatásunk eredményeit, hogy segítsünk megalapozni a cetfélék jogait egy ahhoz hasonló folyamatban, ahogyan az Ausztráliában élő Aboriginal őslakosok kivívták emberi jogukat az élethez.”

Dr Hyson kutatásának leírása a delfinek segítségével végzett terápiák mechanizmusáról megtalálható az új 550 oldalas könyvben ($ 29.15). A könyv megrendelhető a „small press”-től(független kiadó), ill. kapható egyes könyváruházakban.

Forrás: http://shaumbra.wire.hu/ /Celia Fenn
Fordítás: LBY

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -