Irta : Tom 2014. május 29., csütörtök


Selamat jarin,selamat ja!
Egyetemes szeretetben köszöntünk mindnyájatokat,öröm,hogy ismét szólhatunk. A fény egyre terjed bolygótokon és ez az egész galaxisra kihatással van. Érezzük. A negatív erő próbálkozásai kitartanak még,de vesztett erejéből. Földi világotok társadalmi rendszere nem kerülheti el a változást. Szükséges változni és megújulni. Azon dolgozunk sok testvérünkkel,a mesterekkel és a Tanácssal,hogy egy olyan rendszer alakuljon ki,amely tőletek és értetek van. Amely kielégít minden szükségletet,megszünteti az egyenlőtlenségeket és valós,maradandó értékeken alapszik.

Új korszak ez a galaxis létezésében és tudjuk,hogy sok folyamat és információ részesei vagytok abban a síkban,de mindennek egy a lényege:hogy újra felfedezzétek valós önmagatokat és kapcsolatotokat az Örök Fénnyel. Ezért történik minden. Ha ezt megélitek és megértitek,akkor értek el ténylegesen az Új Korszakhoz. Minden más csak próbálkozás. A végtelen mindenség hullám formájú,tehát rezgés. Sosincs nyugalomban,mindig változik. Az Örök Fényből fakad és oda is tér vissza,végtelen folyamat ez. A változás elősegítéséhez fel kell ismerni,hogy valamennyien az öröktől létező fényből vagytok,ezért képességetek van teremteni,újat alkotni. Az Örök Fény vagy a Forrás válaszol rezgésetekre kivétel nélkül,ezért elsőrendű,hogy rezgéseteket mindig magasan és jó irányban tartsátok,hogy a kommunikáció zavarmentes legyen és a teremtés folyamata végbemenjen.
Tudjuk,hogy ez nem mindig egyszerű azon a síkon,ahol most vagytok,de bármikor kérhettek segítséget a Forrástól vagy ha úgy könnyebb a megértés,égi segítőktől,angyaloktól,mesterektől. Nincs pillanat melyben teljesen egyedül lennétek,erre emlékezzetek!
Még valamiről kell most szólni. Ebben az időszakban sok olyan információt kaptatok,hogy új energiák érkeztek a Földre,de ezek nem teljesen valós állítások. Részben igazak,de hadd magyarázzuk meg!
Mindannyian ugyanabból a Fényből vagyunk,ám a létezés különböző szakaszaiban különböző rezgés mintákat képviselünk. Fejlődésünk során-lelki,szellemi fejlettségre,érettségre gondolunk-,rezgésünk is változik. Régi mintákat hagyunk el és újak kerülnek a helyére. Ebből adódva,minden lélek más és más minőségekhez tud hozzáférni. Ezeket a minőségeket a lélek által képviselt minőség,minta és a lélek aktuális fejlettsége határozza meg. Az amit ti most új energiáknak neveztek,a valóságban nem új,hiszen örök létező. Az újdonság abban van,hogy fejlődésetek által milyen minőségekhez,mintákhoz tudtok hozzáférni és hogyan tudjátok azokat alkalmazni. Legyen a célotok önmagatok fejlesztése vagy bármilyen más fénymunka,amit az univerzumért tesztek. Mindig ugyanazt az energiát használjátok csak másképpen. Van aki jobban merít belőle van aki csak a felszínét érinti. Reméljük érthetőek vagyunk.
A legközelebbi találkozásig legyetek egységben és erősítsétek a fényt!
A létezés békéje veletek!

Sinetha

Yehudah által

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -