Irta : Tom 2014. június 30., hétfő

Ego


Jophiel arkangyal

Helytelen csapdába esettség érzése. Túlzott fókusz az anyagiakra. Negatív, vagy félelem alapú gondolatok.

Az angyalok azt akarják, hogy tudd, a csapdába esettség érzése nem valódi. A kártya jelzi, hogy érzéseid nagy része szorongásaidból adódik, ami nem felel meg a valóságnak. Kérlek, add át félelmeidet Istennek és az angyaloknak, és kérd, hogy ebben a helyzetben pozitívabb látószöget mutassanak számodra. Ez a kártya azt is jelzi, hogy túlzottan az élet anyagi oldalára fókuszálsz. A menny tudja, hogy neked, mint bárki másnak, fizikai szükségleteid is vannak. De a te túlzott figyelmed az anyagiak birtoklására felborította az egyensúlyt.
Gondolkozz el, miért akarod ezeket a javakat birtokolni. Talán érzelmi ürességet akarsz feltölteni, ami anyagi javakkal lehetetlen. Valójában a spirituális úton található lelki békére vágysz.

Egyéb jelentések: Elutasítani a valósággal való szembenézést és felelősségvállalást.  Függőségek, szenvedélyek, szorongások, adósság.

Jophiel arkangyal segít gyönyörű érzéseket és gondolatokat megtapasztalni. Hívd őt, hogy segítsen meglátni, hogyan érzed magadat,életedet, és a világot.

Ehhez az üzenethez Doreen Virtue Angyal tarot c. kártyacsomagját használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -