Irta : Tom 2014. június 7., szombat


jode_hayad.jpg.740x-x1Itt a blogon is foglalkoztunk már Dzsoj Ajjad egyiptomi jósnővel,akinek jövendölései hihetetlen pontossággal válnak valóra. Akkori cikkünket ide kattintva olvashatjátok.
Most megint előtérbe került,mert jó pár dologban igaza lett.
Kairóban ezt a hölgyet a jóslatok királynőjének nevezik. Megjegyzendő, hogy Egyiptomban a jóslás ősi és tiszteletben tartott mesterség. Persze az egyiptomiak nem hisznek mindenkinek. Ayadot viszont sokan veszik komolyan.

Joy Ayad képzettségét tekintve művészettörténész, konkrétan a francia művészet ismerője. Hivatását tekintve asztrológus és numerológus. Közel tíz éve publikáljál előrejelzéseit. Számos híve állítja, hogy nagy pontossággal válnak valóra jóslatai.

Igazi hírnevét azonban azzal szerezte, amikor megjósolta Mohammed Murszi elnök bukását. Tette azt akkor, amikor az elnök pozíciója megingathatatlannak tűnt. De a jósnő a tévé képernyőjén szívósan ismételgette, hogy elkerülhetetlen Murszi távozása. A műsorvezetők szkeptikusan mosolyogtak. De később be kell ismerniük vereségüket.


Az utóbbi időben melyek voltak a bevált jóslatai?

Jelezte a terrorcselekményt, amelynek színhelye egy alexandriai templom volt, Omar Szulejman egyiptomi alelnök halálát, az iráni földrengést és az Egyesült Államokban a hurrikánt. Mindez rögzítve van facebookos oldalán.

Azt is megjövendölte, hogy al-Sisi védelmi miniszter, aki június végén és július elején támogatta a Murszi távozását követelő tömeges fellépéseket, igen népszerű lesz. Ezt a június 30-i forradalom előtt több hónappal mondta.


Jóslatai 2014-re

2014-ben változik a térkép, és ez vonatkozik Oroszországra is. - És valóban ez történik: Aláírták: a Krím félsziget Oroszország része lett.

Oroszországnak vissza kell vernie egy nagyszabású terrortámadást. Ez sikerül is az erőstruktúrák illetve olyan technológiák segítségével, amelyeket még nem ismerünk.

Oroszország nagy befolyást szerez a világban, nagyobbat, mint Amerika és Kína. Egyiptom ismét vezető szerepet kap az arab országok között. Egyiptom és Oroszország szilárd szövetséget hoz létre. Egyiptom szomszédjaira nem egyszerű idők várnak. Tunéziában lesz második forradalom, Líbiában pedig hatalomváltás.

Egyiptomban hó esik - Ez meg is történt 2013 dec. 13 - Esett a hó az egyiptomi fővárosban

Régiónkban természeti kataklizmák is várhatók. Szaúd-Arábiában, valószínűleg Dzsidda környékén áradás lesz.

A világban nagyon sok minden megváltozik. Azok a fontos események, amelyek egy új korszak kezdetét predesztinálják, már lezajlottak 2013-ban. Sok dolog még nem látható, de új időkre kell számítanunk.

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -