Irta : Tom 2014. július 23., szerda

Az égiek küldik segítő angyalaikat. Bizony, ez így van. Bármilyen nehéz helyzetben is legyél most, hidd el. Hiszen Te is bármikor kaphatsz egy levelet vagy felajánlást egy ismeretlentől, egy kedves mondatot egy baráttól, egy idézetet a bölcstől, egy megoldást a családtól, egy szerető ölelést a Kedvestől, vagy egy mosolyt a mindig
nagyon vidám csemegepultos eladótól.

Amikor látszólag megrekedsz, nehéz a szíved vagy fájdalmad van, gyászolsz vagy egyszerűen csak megjelent egy felhő lelked felett, és eljön egy pont, amikor az Égiek megszánnak, mert látják tested-lelked szenvedéseit, elküldik hozzád segítő angyalaikat. Mert azt szeretnék, hogy átlendülj a holtponton, hogy jobban érezd magad, és visszatalálj ismét Önmagadhoz.


Ez a július hónap különösen az angyalok hónapja, ezért töltsön el mosollyal Téged is az a tudat, majd pedig tapasztalás, hogy jönnek az angyalok segíteni Neked. Könnyíteni terheiden, levenni vállaidról a súlyokat, hogy ismét szállhass, könnyedén. Figyeld ezért a jeleket, és érezd a jelenlétüket. Vedd észre őket, amikor fizikai formában találkozol velük, és akkor is, ha csak maga az érzés jelenik meg szívedben, hogy „nem vagyok egyedül”.

Nem vagy egyedül Te sem! Az Égiek nem hagyják, hogy sokáig szenvedj. Látják szíved tisztaságát visszatükrözni lelked tavában. Küldik a segítőket, kérd hát őket, majd pedig figyelj a jelekre, amelyek folyamatosan érkeznek.Mindeközben töltsön el hálával és boldogsággal az érzés, hogy szeretetük begyógyítja a legfájóbb sebeket is.

Forrás: Ábrahám-Hörömpő Andrea
Lélekmozaikok

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -