Irta : Tom 2014. július 30., szerda

Selamat jarin,selamat ja! Öröm számunkra ismét szólni veletek!
Sinetha vagyok. Fontos azonban tudni,hogy számos csillagnemzetség és
fénycsalád jelen van mindig együttesen.
A ti időtökben számolva szombatra esett a Galaktikus Újév napja. Ez alkalomból még világosabbá váltak bizonyos dolgok,amiket most jöttünk megosztani veletek. Több korábbi találkozásunkkor is elmondtuk már,hogy mesterségesen és tudatosan létrehozott vakságban éltek,mert ott tartanak benneteket. Ám a Fénycsaládok tanácsa világossá tette és egyértelművé,hogy a nagy igazságokat meg kell tudnotok amint ez lehetséges. Több földi és más síkokon lévő testvérünk is ezért dolgozik és munkájukat a Forrás akarata segíti. Át kell éljétek isteni tudatosságotok ahhoz,hogy visszatérjetek a kozmikus egységbe,ez a terv. És ennek megvalósítása folyik. De közületek sokan oly régóta élnek sötétségben,hogy megijednek a fénytől. És a világotokban zajló katasztrófák,háborúk és pusztítások is sokakat elbizonytalanítanak. Megértjük és tudjuk ezt. Tudjuk,hogy sok társatok ott a Földön nagy munkát végez,sokan más fajokkal is együttműködnek,ami előkészíti a nagy találkozást majd testvéreitekkel. Vannak akik állandóan,mások csak bizonyos időre látogatják a földet,hogy elvégezzék az összehangolásokat. Szükségtelen félnetek ettől,minden felügyelet alatt történik. Az ártó szándékú lényeket távol tartják a Galaktikus Erők,de ti is használhattok védelmi technikákat magatokon és másokon is. Az elmúlt időszakban több információs hangolás történt a bolygón,sokatok ezt érezte is,mások csak indokolatlanul feszültnek,álmosnak érezhette magát. Erre szükség volt a bolygó energetikájának harmonizálásához és isteni önvalótokkal való kapcsolat erősítéséhez. Töltsetek magatokkal sok időt az átmenet megkönnyítéséhez.

A felemelkedett mesterek és a Forrás összehangolja a médiumi csatornákon érkező információkat is hogy minden tudnivaló eljusson hozzátok. Egymás között is továbbíthatjátok ezeket,meggyorsítva az információ terjedését.
Kérés fogalmazódott meg arra,hogy fedjem fel alakomat előttetek,egy másik alkalommal erre is lehetőség lesz,de a közlendők fontossági sorrendet élveznek.
Áldás,hogy szólhattunk veletek,maradjatok meg szeretetben és egységben! Hamarosan újra találkozunk.

Yehudah által

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -