Irta : Tom 2014. július 19., szombat

Uriel nevének jelentése "Isten fénye","Isten lángja",mivel Uriel világít rá a helyzet lényegére,profetikus előrejelzést ad velük kapcsolatban és felhívja a figyelmet a helyzet veszélyeire. Például Uriel figyelmeztette időben Noét a közelgő özönvízre,ő adta tudtára Ezra prófétának a Messiás eljövetelét,hogy a jós elmondhassa titokzatos jövendölését s ő juttatta el a kabbalát (zsidó misztikus
Biblia magyarázó rendszer) az emberekhez. Neki tulajdonítják az alkimista ismereteket is,főleg ami bizonyos fémek vegyítését,átalakítását és a ritka levegőn történő megjelenés tudományát illeti.

UrUriel a legokosabb arkangyalok egyike. Inkább emlékeztet egy ismerős,öreg bölcsre akihez bármilyen szellemi vagy gyakorlati ügyben fordulhatunk tanácsért,mint égi hatalmasságra. Éleslátó,ugyanakkor kiváló gyakorlati érzéke van. Nem tartozik azonban a hegyi magányba elvonuló remeték közé,kézségesen helybe jön,hogy bölcs meglátásait kamatoztathasd. Mégsem olyan jellegzetes egyéniség,mint például Mihály arkangyal. Észre sem veszed,hogy rég megadta a választ a kérdésedre,míg egy hírtelen jött ragyogó ötlettel fel nem hívja erre a figyelmedet.

Talán mert annak idején segített Noén és egyértelműen vonzódik a víz elemhez,valamint a villámláshoz és a viharokhoz,úgy tartják,hogy képes segíteni az embereken földrengések,áradások,tüzek,hurrikánok,tornádók és egyéb természeti katasztrófák alkalmával valamint a Föld nagy változásainak időszakában. Hívd segítségül e csapások elhárítása érdekében vagy begyógyítani a csapások okozta sebeket.

Miben segíthet?


  • alkímia
  • a Föld változásai
  • időjárás
  • írás
  • isteni mágia
  • problémamegoldás
  • spirituális megértés
  • tanulmányok,vizsgák



Fohász

Mivel Uriel számtalan témában és téren képes hathatós segítséget nyújtani,legjobb rendszeresen imádkozni hozzá. Képzeld magad elé olyan mentorodként,aki életed leckéit felügyeli. Uriel arkangyal akkor teheti értünk a legtöbbet és akkor képes a legtöbb plusz információt átadni nekünk ha elhatározzuk,hogy figyelünk jelzéseire. A már említett esetek bármelyikében kérd fel segítődül az alábbi szavakkal:

Uriel arkangyal,szükségem van bölcs meglátásaidra (mondd el milyen témában vagy helyzetben szeretnél tájékozódni) a helyzet megoldásához.

A lehető legtöbb adatra és hírre van szükségem,ezért kérlek világos,egyértelmű jelekkel add tudomásomra mi a megoldás. Kérlek segíts,hogy jól tájékozottan dönthessek,ezért minden nézőpontból ismertesd velem,amit tudnom kell,add,hogy az elmém teljesennyitva álljon és képes legyen befogadni a tudást. Köszönöm Uriel.

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -