Irta : Tom 2014. augusztus 25., hétfő

Mágus

Raziel arkangyal

Kész vagy! Megvan a forrásod ill. a képességed, hogy elérd azokat. Az élet varázslatos.
 
Ez a kártya jelzi, hogy itt az új tervek ideje. Ha kételkedtél abban, hogy képes vagy manifesztálni az álmaidat, hagyd el ezeket a kétségeket. Tény, hogy minél nagyobb az önbizalmad, annál több sikert tapasztalsz. Az angyalok segíthetnek felébreszteni a belső erődet, ha hívod őket. Talán nem érzed magad felkészültnek, hogy haladj előre az utadon, de mégis, sokkal felkészültebb vagy, mint hiszed. Az élettapasztalataid erre a pillanatra készítettek fel téged, és varázslatos lehetőségek tárulnak fel előtted. Nem szükséges többet tanulnod, olvasnod, amik késleltetik, hogy kinyisd azt az ajtót, ami előtted áll. Kezdj az egyéb terveiddel összhangban fókuszáltan cselekedni, amiket már előkészítettél.

Egyéb jelentések: Ne halogass! Varázslatos lehetőségek. Koncentrált erőfeszítés. Váratlan források.

Raziel arkangyal a spirituális titkok és misztériumok varázslója, megnyitja számodra a lehetőségeket. A manifesztációd útját gyorsítja fel, és sokkal gyorsabban fogod a sikert élvezni, mint ahogy logikusnak látszik.

Ehhez az üzenethez Doreen Virtue Angyal tarot c. kártyacsomagját használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -