Irta : Tom 2014. augusztus 29., péntek

Yehudah által

Selamat jarin,selamat ja! Mindannyiótokat köszöntünk a szeretet egységében! Boldogok vagyunk,hogy ismét találkozhatunk veletek. Ez alkalommal néhány Felemelkedett Mester és más angyal testvérünk is jelen van,hogy erősítsék a kapcsolatot és energiát adjanak felétek.
Érezzétek!
Fontos megbeszélni néhány dolgot a tudatossággal kapcsolatban. Sokatok azt hiszi ez mindössze annyit jelent,hogy ráébredtek isteni származásotokra és rájöttök kik is vagytok valójában,pedig ez csak egy része a folyamatnak,ennél többről van szó. A tudatosság fejlődés. Önmagatok és ezáltal az egész emberiség,a Föld és az univerzum feklődése. Minden mindennel összefügg,mert minden mindennel egy. A különböző korszakok nagy tudatosság ugrásai ugyanúgy megjelentek az emberek egyéni létezésében,mint a tudományban,a technika fejlődésében vagy a gyógyászat új felfedezéseiben. A tudatosság következő lépcsőjének meghaladása,megugrása most zajlik,ezt éljük és tapasztaljuk. Ezért láttok magatok körül rendezetlenséget és felfordulást. Az energiák átrendeződnek,átcsoportosulnak. A régebbi korok mintái használhatatlanok. Pontosabban a mintákhoz és más sémákhoz való viszonyulás,ragaszkodás többé már nem működik. A jelenlegi korszakban,az Új energia vagy Tudatos teremtés létezésében nincsenek minták csak tiszta energia. Ez az energia úgy nyílvánul meg az életedben ahogy te akarod. Te teremtetted,te adsz neki formát. Sok már felemelkedett testvérünk inkarnálódik ezekben az időkben a Földre,hogy veletek legyenek és mutassák,hogy meg lehet csinálni. A
ti időtökben kifejezve 2006 évében kezdett formát ölteni a mostani tudatosság változás és azóta egyre terjeszkedik és éleződik.
Ám fontos beszélni még valamiről. A Földről. Néhányan közületek tudják,nem a Föld az egyetlen valóság,ahol létsztintű tapasztalás lehetséges. Nem ez az egyetlen hely az univerzumban,ahová leszülettek,de a Föld az egyik,ahol a legösszetettebb és legvalóságosabb a létezés. Emberi testet kapni ajándék. Ezért meg kell értenetek,és kérünk benneteket tegyétek,hogy Gaia-ra vigyáznotok kell! Nektek kell rá odavigyelni a tudatosságotokban. Az elkövetkező időkben Gaia átadja nektek a felelősséget. Azoknak,akik készek rá,de előbb vagy utóbb mindnyájan készen kell álljatok. A Föld egy meghatározóan fontos pontja az univerzumnak. Tudnotok kell,hogy ha hatalmaitok a jelenlegi mértékben folytatják Gaia kifosztását,a jelenleg használt fosszilis energiaforrások,mint az olaj vagy a szén,30 éven belül-még a ti időtökben-,elapadnak. És tudósaitok ezzel rákényszerülnek,hogy felismerjék a jelenlévő tiszta energiát és módot találjanak a használatára. Nemcsak a megújuló forrásokra gondolunk,hanem arra a temérdek mennyiségű energiára,ami jelen van a világotokban és csak arra vár,hogy használjátok.
Néhányatoknak felkavaró lehet ez a találkozás,de ne feledjétek mi azért vagyunk veletek,hogy segítsük a végbemenő folyamatokat és eljuttassuk hozzátok azokat az információkat,amikre szükségetek van. A teremtésben semmi sincs rosszul,minden jól van,ezt tudjátok!

A Tanács és a Fény Föderáció nevében,békével

Sinetha

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -