Irta : Tom 2014. szeptember 11., csütörtök

Yehudah által

Selamat jarin,selamat ja!
Oka van annak,hogy ismét szólunk veletek a szokásosnál hamarabb. Öröm számunkra,hogy együtt lehetünk veletek a pillanatban. Múltkori találkozásunkkor nem tudtuk,hogy elmondjuk-e ezeket az információkat,nem akartuk,hogy egyszerre sok legyen. Ezért jöttünk el újra.
A téma,amiről beszélni kell,azok jelenlegi konfliktusok. Oroszország Ukrajnával való feszültségéről és a Közel-Keleti helyzetről van szó. Mint mondtuk ezek jelenlegi konfliktusok,ám az okok igencsak régiek,régi korszakokban gyökereznek. Az emberiség történelmét figyelve látjuk,hogy időről időre olyan tapasztalatokat teremtettetek és teremtetek meg,hogy önmagatok ellen fordultok. Ez is egy módja az energiák átrendezésének és bizonyos mintáktól való megszabadulásnak,ám ha őszinték akarunk lenni,nem a legjobb módja. Miért mondjuk most ezt?

A régebbi korok is együtt jártak hasonló korszakváltásokkal,tudatosság ugrásokkal,mint amit jelenleg élünk. Sokan elhitték az,hogy harccal,erőszakkal,a másik elnyomásával békét lehet teremteni. Erőszakkal békét. Nem furcsa ez egy kicsit? Nem elgondolkodtató,hogy ezek a békék sosem voltak igaziak? Minden konfliktusotok forrása az energiahiány és itt most nem a fizikai szintű energiáról szólunk. Energialények vagyunk mind,ezért energiára van szükségünk a létezéshez. Hosszú évek alatt elhitették veletek,hogy ez az energia véges és csak úgy juthattok hozzá,ha elveszitek egymástól. Minden konfliktusotok ide vezet vissza,legyen az vita vagy háború.
Azért vagyunk itt,hogy elmondjuk nektek,az energiátok végtelen. A Forrás végtelen. Szükségtelen egymástól energiát rabolni csak azért,hogy valakinek több legyen. Mindenkinek jut elég,csak helyre kell állítanotok a kapcsolatotokat valódi önmagatokkal,a Forrással. Elmélyüléssel,nyugalommal és szeretettel. Az indulatok csak energiát rabolnak és felborul az egyensúly. A kölcsönös energiacsere lényege az egyensúly. Amennyit adunk,annyit kapunk. Több nem szükséges. Egymás országait lerombolni azért mert valaki többet akar,értelmetlen. A harcnak is megvan a maga szerepe,de akkor kell harcolni,ha van miért és elkerülhetetlen. Mi a békében hiszünk és ezt tanácsoljuk nektek is. Ismerjétek fel,hogy az energiapazarlás felesleges. Sokkal építőbben is lehet használni,egymásért.
A Tanács tett már lépéseket a problémák békés megoldására,minden elrendeződik. Földön veletek élő testvéreink erősen dolgoznak.
A szeretet és az egység maradjon bennetek!

Békével

Sinetha

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -