Irta : Tom 2014. október 14., kedd

Egy másik fiatal lány halt meg a Gardasil oltás után. Ez az a hírhedt HPV vakcina amit a Merck & Co. gyárt.

Az egészségügyi létesítmény pedig állítja, hogy kivételesnek tekinthető ez az eset. A wisconsini tizenkét éves Meredith Prohaska Waukesha pár órával azután halt meg, hogy megkapta a Gardasil injekciót.

A FOX6Now.com szerint Meredith egy egyébként egészséges, vidám lány volt. Halála napján fájt a torka, ezért a szülei elvitték orvoshoz. De ez a kisebb betegség nem okozhatta halálát.


A jelentés szerint Meredithet szülei orvoshoz augusztus 7-én a reggeli órákban vitték. Reggel 10:30-kor kapta az első HPV oltását, amely körülbelül 30 perccel később mély álomba ejtette. Meredith édesanyja: Rebecca elmondása szerint többször is felébresztette lányát a nap folyamán, de amikor fél órára elhagyta a házat azért, hogy bevásárolni menjen, a lányt eszméletlen állapotban, a padlón fekve találta.

Rebecca rögtön elkezdte az újraélesztést. Tudta mit csinál, mert 14 éven át volt a Nemzeti Gárda sürgősségi orvosi technikusa.

Amikor az újraélesztés sikertelen volt, Rebecca azonnal hívta a mentőket. Már túl késő volt. A lányt a kórházba érkezéskor halottá nyilvánították, mindenféle magyarázat nélkül.

“Az volt a legnehezebb, amikor felhívtak, és azt mondták, hogy nem tudják miért halt meg”- mondta Rebecca a FOX6Now.com-nak. “Halálának semmi oka nem volt. Ő volt a legegészségesebb 12 éves. ”

Rebecca másra sem tudott gondolni csak arra, hogy megnézze a HPV oltóanyag tájékoztatóját. Ott találta meg a lányára vonatkozó ritka mellékhatást. De amikor a média felkapta a történetet, a kárelhárítást nagyon gyorsan elkezdték. Egy professzor és egyben orvos a Milwaukee Egészségügyi Minisztériumból azt állította, hogy az oltóanyag egyáltalán nem volt hibás.

Dr. Swain több mint 1 millió dollárt kapott az oltóanyagok támogatására

Ez az orvos és professzor, a jól ismert Geoffrey Swain korábban több mint 1 millió dollárt fogadott el annak érdekében, hogy a vakcinákat promótálja.

Több mint 900.000 USD-t ebből a CDC, az Amerikai Járványügyi Hivatal adott, azzal bízva meg az orvost, hogy tanulmányozza az immunizálás arányát. A másik közel 160.000 USD-t a Robert Wood Johnson Alapítványtól, egy non-profit szervezettől kapta, amely megintcsak a vakcinák promótálásán dolgozik.

A pszichopata kinézetű orvos, aki több mint 1 millió USD-t vett fel az oltóanyag promótálására.
A pszichopata kinézetű orvos,aki több,mint 1 millió USD-t vett fel
az oltóanyag promótálására.
Dr. Swain önéletrajza megtekinthető itt:
CUPH.org [PDF].

Aligha meglepő tehát, hogy Dr. Swain nyilvánosan elutasította a Prohaska család aggodalmait. Dr. Swain gyorsan megnyugtatta a közvéleményt, hogy a Gardasil “nagyon, nagyon biztonságos” , kihangsúlyozva azt, hogy ez egy “nagyon biztonságos vakcina és nagyon hatásos.” Szavainak pontos fordítását láttátok.

Jelenleg Magyarországon a HPV védőoltás ajánlott státuszú. A kötelező PCV oltás bevezetése viszont pont nagyon jó példa arra, hogy a gyógyszeripar és a kormány bármit megtehet, nem csupán a járványt okozó betegségek elleni, hanem már az egyéb, teljesen értelmetlen védőoltásokat is kezdik forszírozni.

Hány lánynak kell még meghalnia például a Gradasil oltóanyagtól? Jelenleg ajánlott. Megváltozhat. Kérek mindenkit ossza meg a cikket, hogy minél több emberhez eljusson az információ.

Forrás: http://naturahirek.com/

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -