Irta : Tom 2014. november 3., hétfő

Rosetta

Nagyon értesz a fiatalok nyelvén, és isteni küldetésed része, hogy segítsd, tanítsd és gyámolítsd a gyerekeket.


A gyerekekre hatással van nyíltszívű természeted, téged pedig elbűvöl őszinteségük, nevetésük és ártatlanságuk. Megszólítják és meggyógyítják a benned élő gyermeket. Keresed annak módját, hogy megadd ezeknek a gyerekeknek mindazt, amire te vágytál fiatalkorodban. Szeretnéd jobbá tenni és a gyerekek életét, és megpróbálod megtalálni ennek a legjobb módját.

Védőangyalként veled vagyok, és örömmel tölt el, ha új lehetőséget nyújthatok neked arra, hogy segíts a gyerekeknek. Csak észre kell venned azokat a fiatalokat, akiket az utadba küldök. Légy felszabadult önmagad ezekkel a gyerekekkel, a többi pedig majd megy magától. Ha készen állsz, csak egyetlen szóval jelezd, és még több életet bízok rád. Abban pedig biztos lehetsz, hogy jól ismerlek, és csak olyan feladatokat adok, amelyek illenek a személyiségedhez, tehetségedhez és érdeklődési területedhez. Áldást jelentesz a gyerekeknek mindenütt!



Ehhez az üzenethez az Üzenetek angyalaidtól c. kártyacsomagot használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -