Irta : Tom 2014. november 6., csütörtök

Yehudah által

Selamat jarin,selamat ja!
Eljött a pillanat,hogy ismét szóljunk hozzátok és ez nagy öröm számunkra. Öröm látni minden testvérünket ezen a különleges bolygón. Érezzétek át ti is ezt az örömöt velünk!

A jelen pillanat egy különleges helyzet,amiben vagyunk. A felébredés folyamata fontos részéhez érkezett el,amit sokan éreztek is,akik olvassátok ezeket a közléseket. Hasonlatos ez ahhoz,mint amikor a hernyó fáradtságos munkával bábbá formálja önmagát,hogy aztán színes,repülő csodaként szülessen újra. Ezt az utat kell nektek is végig élnetek és a példánál maradva jelen pillanatban a folyamat ott áll,hogy kezdenek megrepedezni a kemény bábok. Már nem teljesen a régi,de még nem egészen új. Felfokozott átmenetet éltek,mind érzelmileg,mind más területeken,de mindez a ti érdeketeket szolgálja. Megvannak az eszközeitek,hogy ezeket a nehéz szakaszokat elviselhetőbbé tegyétek,segítsetek egymáson,tanítsátok egymást! Sok fénymunkás testvérünk vállalta a földi létezést ezekben az időkben,ám a tudás csak akkor válik élővé és használhatóvá ha tovább adjátok. Tegyétek hát!
Többször szóltunk már az általatok élt valóság változásairól,most ismét el kell mondanunk néhány dolgot, Társadalmaitok hatalmi rendszerei a végnapjukat élik. Elkerülhetetlen az átrendeződés,ezt sokan tudják és még többen fogják. Ám mélységes szeretettel arra kérünk benneteket emlékezzetek arra kik is vagytok. Ti vagytok a végtelen fény,mindannyian,egytől egyig. A fény mindig békésen,szelíden és határozottan áramlik. Kövessétek ti is ezt az utat. Ne fogadjátok el az erőszakot és egymás elnyomását. A változásnak,amennyire csak lehetséges,békésnek és szeretetteljesnek kell lennie,mert erre kívánjátok építeni az új valóságot,nem igaz? Nem pedig félelemre. Mert valójában csak két érzelem létezik: a szeretet és a félelem. Minden más ezek változata és egyedül rajtatok áll,melyik mellé álltok.
Több másik csatornán is elmondtuk már nektek,hogy társadalmatok átalakítása elkerülhetetlen és szükséges. Hogy a jog,pénz és minden más gazdasági rendszereket új alapokra kell helyeznünk. De ennek elengedhetetlen feltétele a tanulás és tanítás. Meg kell tudnotok és értenetek kik is vagytok valójában. Újra kell tanulnotok mindent,amit magatokról tudtok,együtt kell működnünk,hogy a valódi tudás mindenkié lehessen. Hamarosan szellemi tanítok jelennek meg világotokban,szerte az univerzumból,hogy visszaadják nektek elfeledett tudásotokat és az univerzum összes faja békében együttműködhessen. Nem,ne féljetek! Minden tervezetten,az Örök Létező irányításával történik. Onnan ismerhetitek fel ezeket az új tanítókat külsejükön kívül,hogy hatalmas,végtelen szeretetet éltek meg ha ők szólnak. Nem úgy,mint a hamis forrásokból merítő lelkek,akik félelemre alapozva vágynak irányítani. Figyeljétek magotok,lelketek hangját.
Magatok mögött kell hagynotok minden szükségtelen energiát és befogadnotok az újat. Erről szólnak az eljövő idők. Mi veletek vagyunk a lét minden pillanatában.
A létezés határtalan szeretete tartson titeket egységben! Békével


Sinetha

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -