Irta : Tom 2015. január 13., kedd

Ki az, akit ne foglalkoztatna icipicit sem, hogy milyen új időszak előtt áll? 2015 különleges és emlékezetes év lehet a számodra is. Hogy leginkább miben? Személyes éved üzenetéből megtudhatod.

2015 a számmisztika szerint 8-as év, ami nemcsak a siker és a bőség éve lehet, hanem az elszámolásé is. A legmagasabb energiával rezgő szám mindig lezár egy kilencéves periódust. Ebben az évben learathatod az elmúlt év kemény munkájával kiérdemelt gyümölcsöket, de számot is vethetsz magaddal, ha életed nem úgy alakult, ahogy azt tervezted.

Te irányítasz, nem a körülmények

Nem szeretnék ünneprontó lenni, mégis vélhetően sokan lesznek, akiknek 2015 nem igazán a várakozásaik szerint alakul. A személyes éveknél olvasható szövegeknél a pozitívumok leírására törekszem, hogy tudd, milyen lehetőségeid lehetnek, amelyekkel élhetsz. Mégis könnyen előfordulhat, hogy többeknek éppen az ellenkezőjét hozza ez az új év, mint amit a „jóslat” ígér. Mindez azért fordulhat elő, mert ha a korábbi években nem éltél az életed nyújtotta lehetőségekkel vagy nem megfelelően éltél azokkal, nem váltottál, amikor időszerű lett volna, nem mertél újra vagy újba kezdeni, pedig a körülményeid arra sarkalltak volna. Életed lépcsőfokain vagy megtorpantál, vagy elkezdtél visszafelé lépkedni. Ne keseredj el, ha ez utóbbi történt, történik veled, hanem nézz inkább szembe önmagaddal, tetteidért vállald a felelősséget, és a következő időszakban változtasd meg, szabadulj meg mindattól, ami idejét múlta, ami visszahúz az életedben. Életedet te irányítod, a döntéseid, a hozzáállásod, a gondolkodásod, és nem a külső körülmények határozzák meg, hogy valóban sikeres lehess…


Mit mutatnak a tarot-kártyák?

2015 a 20-as számú Ítélet és a 15-ös Ördög lapokból rakható össze. A 20-as lap legfontosabb üzenete 2015-ben: ne ítélkezz, ne ítélj elhamarkodottan, zárj le mindent, amire már nincs szükséged, ami idejétmúlt. A siker érdekében szüless újjá, vagyis szabadulj meg a félelmektől, a bizonytalanságoktól, tekints önmagadba, söpörd ki a fölösleges gondolatokat, amelyekkel önbeteljesítő jóslatokat generálsz magadnak. Tisztulj meg, mint az újszülöttek, tiszta szívvel, boldogan, optimistán tekints új lehetőségeidre. A 15-ös Ördög kártya a sikert vetíti eléd, mégis légy óvatos és mindenekelőtt mértékletes, hiszen az Ördög az illúziók mestere is. Olyan lehetőségeket villanthat fel, amelyek könnyen az illúzió csapdájába sodorhatnak téged. Légy körültekintő, és semmi esetre sem naiv – ami túlságosan is szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, nos, ott légy a leginkább körültekintő. Az anyagiak területén felvillanhatnak olyan lehetőségek, amelyek jóval többet ígérhetnek, mint amit később nyújtanak neked. Keresd mindenkor az egyensúlyt, a mértékletességet. Ne feledd, aki túl sokat markol, keveset fog… Akkor leszel igazán boldog és elégedett, ha a siker nem részegít meg, mert azt a helyén tudod kezelni.

A tarot-kártyák értékei a számmisztika összefüggéseinek megfelelően egyetlen számjegyre redukálhatók, így a 20-ból a tarot 2-es számú Főpapnője óvatosságra int – amiről fentebb már olvashattál. A 15-ből kapott a 6-os Szeretők kártyára a helyes döntésre figyelmeztet, éppen arra, hogy ne ess az illúzió csapdájába, válaszd a kevésbé tündöklő lehetőséget, mert később éppen ez adja a sikert a számodra. A 2-es és a 6-os lap együttes üzenete a 8-as, azaz az Igazság kártyája. Juszticia mérleget tart a kezében, amelynek jelentése, hogy a tetteid a 8-as évben megmérettetnek. Jutalmad a siker, ha a mérleg nyelve nem billen egyik oldalra sem, hiszen megtanultál mértékletesen, előrelátóan élni, ismered tetteid, döntéseid következményeit, ismered önmagad. A 8-as év kiváló a megbocsátásra is, engedd el haragodat, ha mások bántottak meg, de bocsáss meg önmagadnak is. Akkor tudsz szeretni, akkor lehetsz igazán boldog, ha egyensúlyba kerülsz önmagaddal, ha a lelked a helyére kerül.

Számold ki a személyes évedet

A személyes évek általában nem egyeznek meg a naptári évekkel, azok fordulópontjai a születésed napja. Számítása pedig úgy történik, hogy az adott naptári év számjegyeit össze kell adnod a születésed hónapjának és napjának számjegyeivel, a kapott összeget pedig redukáld egyetlen számjegyre. Ha például 1980. május 5-én születtél, akkor a személyes éved 2015-ben a születésnapodtól kezdődően – vagyis nem 2015. január 1-jétől, hanem 2015. május 5-től! – a következő: 2+0+1+5+5+5=18 és egyetlen számjegyre redukálva az összeget 1+8=9. Személyes éved 9-es, a számodra érvényes üzenetet a 9-es szám alatt olvashatod el.

Ne feledd, a születésnapodig a személyes évedet 2014-gyel kell számolnod, ami a fenti példa esetében május 5-ig 8-as. A januárban születettek a naptári évvel megegyezően élik a személyes éveiket, ők természetesen 2015-tel számolhatnak attól a naptól kezdődően, amikor a születésnapjukat ünneplik. Minél későbbi hónapban van a születésnapod, annál később kezdődik számodra – persze csak számmisztikai értelemben! – a 2015-ös év.


Forrás: http://www.nlcafe.hu/

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -