Irta : Tom 2015. január 19., hétfő

Összpontosítás

Csak arra gondolj, amit el akarsz érni, arra sose, amit elkerülnél. Óvatosan irányítsd gondolataidat, mert ezek teremtik meg a tapasztalataidat.


Néha úgy tűnhet, hogy a gondolataink választanak minket - ám ez téves elképzelés. Mindig mi választjuk ki a gondolatainkat - minden pillanatban. A gondolataink sohasem semlegesek, mindig van valamilyen hatásuk. Egy röpke pillanattal a gondolatod előtt már úgy döntöttél, hogy ezt fogod gondolni. Ha gyakorolsz, megtanulhatod a gondolatok kiválasztását, és ezzel tulajdonképpen a kezedbe veszed életed irányítását.


Lehet, hogy a koncentrációs képességedet gyatrának tartod, szellemed mégis Isten csalhatatlan szellemében részesül. Ha gyakorlod a következő önmegerősítést, igen nagy eredményeket érhetsz el: "Képes vagyok szellememet arra irányítani, amire akarom. Gondolataim szeretettel teljesek, az angyalaim szellemem kapujában állva engedik felém áramlani a szeretet gondolatait."








Ehhez az üzenethez Doreen Virtue - Angyalokkal gyógyító jóskártya c. kártyacsomagokat használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -