Irta : Tom 2015. február 9., hétfő

Zadkiel arkangyal

belső és külső szabadság; a megváltatlan lénytagok átváltoztatása; önmegismerés; a változás megengedése, jó irányba való változás; a karma feloldása és megváltása; karmikus alakzatok átlátása; halál és feltámadás

 
Életünkben ismét felbukkan a régi szomorúság, és a régen elfelejtett, mély fájdalom. Bizonyos események rákényszerítenek arra, hogy szembenézzünk a múlt eseményeivel. A régen elfojtott érzések felszínre kerülnek, és betöltik a tudatunkat. A legjobb megoldás, ha még egyszer szembenézünk a régi fájdalommal, és ha szükséges, tapasztalt szakértőhöz fordulunk. Ma már többféle holisztikus gyógymód segítheti gyengéden ezt a folyamatot.

Életünk most gyökeresen átalakul. Eldobhatjuk a régi terhet, és végre megélhetjük az Istentől kapott szabadságot. Egy olyan lélek szabadsága ez, amelyik képes kifejezni magát a végtelen térben, örül az életnek és az élet nyújtotta lehetőségeknek. Végre örömmel tölti el lelkünket, hogy itt lehetünk.
Olyan érzés ez, mintha szárnyaink nőnének, és saját "drámánkat" felülnézetből szemlélnék. Zadkiel arkangyal segítségével elengedhetjük félelmeinket, és beengedjük életünkbe a változást. Megszabadulhatunk függőségeinktől és részfüggőségeinktől, amelyek csak gátolják a fejlődésünket. Rájövünk, hogy a függőség és félelem okozta szorongásaink feleslegesek voltak. Zadkiel arkangyal visszaadja az önmagunkba és utunk helyességébe vetett bizalmunkat.


Ehhez az üzenethez Ulrike Hinrichs: A nagy arkangyalkártyák c. kártyacsomagját használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -