Irta : Tom 2015. február 19., csütörtök

Yehudah által

Selamat Jalwa! Eljött az idő,hogy ismét szóljunk veletek! Érezzük a sok kérdést,ami felőletek érkezik és igyekszünk mindegyikre válaszolni a különböző csatornákon tehát olvassátok és terjesszétek őket!
Elsőként mi,a Galaktikus Fénycsaládok a felemelkedett mesterekkel egységben szeretnénk kifejezni hálánkat a kemény munkátokért,amellyel a Földért és a Fényért dolgoztok. Nagy segítség ez a Földanyának és az egész Egységnek. Elmondjuk nektek,hogy a Fény folyamatosan terjed és átérezzük ezzel kapcsolatos örömötöket. Igen tudjuk,hogy sokan nem így vélitek és nem látjátok ennek eredményét még az alsó síkon,de biztosítunk benneteket,minden jól halad. Folytassátok munkátokat a Fénnyel,ahogy testvéreitek is azt teszik. Sokminden történik most valóságotokban egy időben,több szinten,a földi kapcsolatok fontos helyekre horhonyozzák most a Fényt. Mert ideje a Fénynek és ideje az előmozdulásnak! Eljött az idő,hogy vezetőitek körében is világosság legyen éshogy a sötétség,a régi minták és berögződések kitisztuljanak.

Újra fontos elmondani,hogy megértsétek,az új idők,amit vártok általatok jönnek el. Mindannyian ezért jöttünk és ezért dolgozunk,de a maga feladatát mindenkinek vállalnia és teljesítenie kell. Az új idők már itt vannak,itt és most,már érezzük és látjuk és hamarosan ti is látni fogjátok testvérek! Minél több társatok megérti,hogy a valóság mindig belülről születik és kívül csak a tapasztalás,a megélés történik,annál hamarabb elérjük a célt. És a cél nem az,hogy megnyerjünk egy háborút,hogy legyőzzünk valakit,a cél az,hogy békénk legyen. Valódi béke a Fénnyel,amit nem haraggal és gyűlölettel kötöttünk. Legyetek békében saját fényetekkel és a világ is békében lesz veletek!
Ami most történik,egyfajta galaktikus futótűzhöz hasonló,ami végül beborítja a bolygót és betölti a galaxist. Segít,hogy újra galaktikus emberré váljatok. Levetkőzve hamis oktatásotok,társadalmatok és személyiségetek,visszaemlékezve az igazságra.
Igen,minden ezért történik. Minden értetek történik testvéreink,hogy újra egységben,jólétben és békében éljetek,ahogy azt az Örök Létező megteremtette. A Fény intenzitása nő,a hangolások erősödnek és ez a sötétség erőinek nem tetszik. De Mihály herceg is üzente,hogy minden el lett döntve és minden végbemegy.
Folytassátok áldott munkátok és maradjatok egységben!

Sinetha

{ 1 megjegyzés... read them below or add one }

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -