Irta : Tom 2015. július 2., csütörtök

Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, a gyertyamágia.
Ahhoz, hogy vágyad teljesülhessen, a kívánságodhoz illő gyertyát kell válassz a szeánszhoz. Az alábbi színek és hozzájuk fűzött magyarázat alapján megtalálod azt, amelyik a legjobban passzol az üzenetedhez.

Fehér
A tisztaság, az ártatlanság és az igazság jelképe. Kiváló szín, ha új dolgokba kezdesz, vagy ha többletenergiára van szükséged. Eltávolítja a negatív gondolatokat, és támogatja a pozitív látásmódot az élet minden területén. Kitűnő szín bármilyen célra.

Vörös
Energiát gerjeszt és lelkesedést szül. Utal az egészségre, az erőre, az érzelemre, a vérre és a legprimitívebb ösztönökre. Vörös gyertyát akkor gyújts, ha kérésed a szerelemmel, a szexszel, az energiával vagy az egészséggel áll kapcsolatban. Nagyra törő vágyaknál is jó választás.

Narancs
Ez a szín a közeli kapcsolatokra vonatkozik. Ha valakivel nehezen jössz ki, és kérésed éppen ezzel kapcsolatos, ez a tökéletes választás.

Rózsaszín
A rózsaszín tiszta, becsületes, egyenes szín, a nemes szándékok jele. Gyengédséget, szeretetet, hűséget, becsületet jelképez. A romantika színe, ezt válaszd, ha kívánságod a szerelemhez és a romantikus kapcsolatokhoz kapcsolódik. Emellett hosszú távú pénzügyi sikerre is utal, ezért akkor is bevetheted, ha az óhajod üzleti vonatkozású.

Sárga
A sárga az intellektus, a kreativitás és az életöröm színe. Ha azt reméled, hogy fokozhatod alkotókészségedet, vagy több élvezetet vársz az élettől, akkor a sárga a megfelelő gyertya a számodra.



Zöld
A gyógyulás és a gondozás színe. Kapcsolatban áll az érzelmi egyensúllyal, utal a reményre, a bizalomra, a teremtésre. Ez a színe a pénznek, a bőségnek, a sikernek, és a szerencsének is. Ha kívánságod mindezekkel kapcsolatos, válaszd a zöldet.

Kék
Jelent igazságot, egészséget, bölcsességet, lojalitást és a szellem békéjét is. Ugyanakkor a kék a sokoldalúság, az utazás, a gyorsan érkező pénz színe. Jelképezi a lelkesedést, a sokféle elképzelést és a jobb jövő reményét. Ez egyben a védelem színe is, bármilyen kék tárgy az otthonodban megóv minden ártó hatástól. Megfelelő szín ez a szerelmeseknek is. Válaszd a kéket, ha óhajod mindezzel összefügg.

Indigó vagy mélykék
Az otthonra, a családra, a biztonságra, a gondoskodásra és a mások iránt érzett felelősségre utal. Akkor válaszd, ha kívánságod mások – különösen családtagok – megsegítésére vonatkozik.
Ibolyaszín és bíbor
Ezeket a spirituális színeket akkor választd, ha kívánságod spirituális, filozófiai fejlődésre vonatkozik. Az ibolya a pihenés színe is, jó hatással van azokra az emberekre, akik nagyon elfáradtak, akiket sok stressz ért.

Bronz
Ez a szín egyetemesebb érvényű, mint az indigó, amely csak a hozzád közel állók segítésére utal. Akkor használd, ha kérésed mások megsegítésével függ össze.

Arany
Tökéletes színválasztás, ha a kívánságod valami nagyszabású és fontos dologra vonatkozik, ha azt akarod, hogy új irányt vegyen az életed, és az eddigieket hátrahagyva, másféle kihívásoknak szeretnél megfelelni.

Barna
Ez a szín megfelelő, ha a kívánságod tulajdonra, ingatlanra vonatkozik. Ugyanakkor a szomorúsághoz is kötődik, akkor is használhatod, ha ki akarsz javítani egy korábban elkövetett hibát.

Ezüst
A belső fejlődést és a növekedést jelképezi. Ha kívánságod az intuícióra vagy az okkult tudományokra vonatkozik, ez a jó választás. Emellett ez a szín kapcsolatban van a művészetekre vonatkozó kérdésekkel is, és mindennel, ami szép.

Fekete
Ha kérésed titkok feltárásával, az igazság kiderítésével kapcsolatos, nagyon erős hatású lehet a fekete gyertya.

Hogyan kívánj?

Ha megvan a megfelelő színű gyertya, teremts nyugodt, hangulatos közeget, tegyél be egy szép halk, lágy zenét, és ha van, gyújts meg egy füstölőt! Ezután fogd a két kezed közé a gyertyát, majd hunyd le a szemed!
Lásd lelki szemeiddel, ahogy az univerzumból egy csodálatos, vakító (fehér) fény áramlik a gyertya felé és eléri azt! Hagyd, hogy a tisztító fény átmossa gyertyádat, eltüntessen minden olyan szennyeződést, rezgést, ami negatív, azaz nem oda való! (Ez egy-két percig tart általában.) Ezután kérj áldást a gyertyádra és az angyalokkal közösen történő munkálkodásodra, majd vésd a gyertyába a kívánságodat! (Csak egy gondolatot, kifejezést, amely jelzi kérésed!)
Hívd meg a gyertyád angyalát (például szerelem angyala, siker angyala, stb.), majd gyújts meg a gyertyát, és gondolj a kívánságodra. Képzeld bele abba a helyzetbe, amint az megvalósul, éld át az élményt, az érzéseket!
Végül adj hálát a Teremtőnek és az angyaloknak, és mondj köszönetet!
Ezután nem kell mást tenned, mint türelemmel várni, hogy Türelemmel várd, hogy kívánságod megvalósul!
Ha időd engedi, maradj a gyertyád közelében, amíg elég! Ha túl sokáig tartana, nyugodtan oltsd el, és majd mikor megteheted, gyújtsd meg újra!


Forrás: astronet.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -