Irta : Tom 2016. október 17., hétfő

Bizonyos emberek az átlagnál gyakrabban éreznek meg dolgokat és álmodnak meg törtnénéseket. Sokan fordítanak ennek jelentőséget és bíznak megérzéseikben, az álmok üzenetében. Jól teszik, ezek valamilyen üzenettel rendelkeznek, amelyek jelentését most eláruljuk!

Mindenkinek vannak ösztönös cselekedetei, amelyekre nem tud választ adni, csak jönnek maguktól. Ezek azonban a tudatalattink tettei,amelyek a megérzésekre, az álmokra és a belső hangra hallgatnak.

A jósló álom

Gyakran megjelennek álmainkban a jövőnk képei. Sokan vagyunk, akik azzal szembesülünk néha, hogy az álmaink később visszaköszönnek, vagyis beteljesülnek. Létezik benne valóság tehát minden álmot, amely egy balesetre, betegségre, döntésre, stb. hívja fel a figyelmünket, komolyan kell venni, mert az a fentről érkező intés.



A helyes döntés

Steve Jobs az Apple 2011-ben elhunyt elnöke úgy vélte: a megérzéseinknek nagyobb a hatalma, mint az észnek. Ha nem szorongunk, nem vagyunk dühösek, tehát a negatív érzelmek nem befolyásolnak minket, nagyobb valószínűséggel érzünk rá a helyes döntésekre. Ilyenkor az elménk tiszta, nyugodt és képes hallgatni önmagára.

Hogyan erősíthetjük?

Sokszor figyelmen kívül hagyjuk a megérzéseinket és nem tudjuk meglátni tisztán, hogy a szívünk vagy az agyunk mit üzen, összekeverjük a kettő mondandóját. Ha égi ajándékként tekintenénk a megérzésekre, könnyebb lenni irányítanunk őket. Vagyis: ha egy személlyel kapcsolatban rosszat érzünk, ne fogadjuk a legszorosabb barátaink közé, tartsuk meg a távolságot, az üzenet ugyanis egy előző életünk emlékeiből ered, a megérzés pedig nem becsapni akar, hanem megvédeni.

Bízzunk, szabaduljunk fel!

Időnként kell azonban az agynak is egy kis szünet. Ha nem kapcsoljuk ki a belső hangot néha, hajlamosak lehetünk átesni a ló másik oldalára. Kapcsoljuk ki az agyunkat egy fürdővel, egy meditálással, jógával, relaxálással vagy csak sétáljunk egyet. Bármi jó ötlet lehet, ahol megfeledkezhetünk a “szuper képességünkről” és pihenhetünk kicsit. Ez nem csak az agynak, de a testnek és a léleknek is jót fog tenni.

Olvass mások gondolataiban!

Ne hidd, hogy ez csak a filmekben lehetséges! Figyelj oda az emberek gesztusaira, mimikájára, reakcióira, így jobban megismerheted őket és egy idő után már szavak nélkül is tudni fogod mit reagál majd, illetve egy lépéssel mindig előttük járhatsz.

Csak pozitívan!

Folyton a legrosszabbtól rettegni és mindenkiben a legrosszabbat látni sem jó. Meg kell tanulni kezelni és együtt élni ezzel a képességgel, amire nem sokan képesek. Hajlamos az ember ugyanis csak a rosszra koncentrálni, ha egyszer is beigazolódik a megérzése. Néha légy bizakodóbb, adj esélyt a dolgoknak, mert ha mindentől elhatárolódsz megkeseredsz és egyedül maradsz.


Forrás: joportal.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -