Irta : Tom 2013. augusztus 6., kedd

Tegnap egy hatalmas fénygömb jelent meg a szobában nekem. Ezután e üzenetet kaptam:


Megkérlek, szeretettel és alázattal Téged, Kedves Csillag, hogy teremts Békét a csoportokban(Megjegyzés: ez itt konkrétan a FB csoportokra vonatkozik, ugyanis sok a vita még a Fénymunkások között is egy-két csoportban. - SandalPhon ) , mert ez nem állapot, amik itt mennek. Sajnálatos módon közöljük, hogy sok a félreinformált ember. Sok a félrevezető üzenet, amik úgy vannak beállítva, hogy Tőlünk, Égi Mesterektől, az Atyától származtatnak. Kiemelten figyelned, felügyelned kell ezeket a dolgokat. Azt is sajnálattal halljuk s látjuk is, hogy ellenségként tekintetek egymásra. Ez mind mind csak negatív érzéseket szül, nem beszélve arról, hogy rezgésetek lecsökken, majd rossz passzban találjátok Magatok! Szóval, ha ezt teszitek, ne lepődjetek meg ezen. Szeretettel és Fénnyel kérünk Benneteket, hogy a Fényhez méltó viselkedést tanúsítsatok, ne pedig gyarló tetteket tegyetek! Mindennek megvan, s meglesz a következménye, hisz tudjátok, semmilyen tett nem marad válasz, visszajelzés nélkül! Mindig a megfelelő, a tett súlyához mérő választ kapjátok. Szeressétek egymást, de ne csak azokat, akik kedvesek szíveteknek, hanem azokat is, akik nem a szívetek lakosai, mert valamely módon mássá váltak, netán olyan dolgot tettek, melyeket ti elítéltek, vagy rossznak véltek. Próbáljátok meg őket is Szeretettel és Fénnyel fogadni. 
Az újabb Energiák ebben segítenek Nektek! Kérünk Titeket, hogy mielőtt bármit is szólnátok egymáshoz, jó mélyen nézzetek először Magatokba, s azután kezdjétek el a másik elemezgetését, véleményezését. Tudjátok azt is, hogy Egységben az Erő. Ha az Egység felborul, megbillen e tetteitek miatt (rossz, méltatlan) akkor azt nagyon nehéz lesz újra építenetek. Ehhez tartsátok Magatokat! Mindenkinek megvan a Maga Küldetése, az legyen az Elsődleges, ne pedig mások vizsgálása lelki s testi, szellemi szinten. Először is, Magatokkal foglalkozzatok! Ez nagyon fontos elem! Azt is el kell mondanunk Nektek, hogy: a segítségnyújtás szabályai változtak! Csak azoknak a lelkeknek segíthettek, legyen az akár ember, angyal, mester, vagy egyéb lélek, akik a Ti segítségetekre rászorulnak, s kérik. Ha nem kérik s nem fogadnak el Titeket, akkor nem segíthettek Nekik! Tudjuk, ez nagyon nehéz és kemény feladat, de ennek is oka van, mert a szelektálás ez alapján is történik!
Nemcsak az emberek szelektálása folyik, hanem a Fénymunkások szelektálása is szükségessé vált, mert azt véltük felfedezni, hogy olyanok "kiáltják" Magukat ki Fénymunkásnak, akiknek fogalmuk sincs ennek a feladatnak a súlyáról s meggondolatlan, a Fényhez nem illő kijelentésekkel élnek! Szóval, ehhez is tartsátok Magatokat! A Rangokat illetően pedig: a megszerzett, vagy alapból meglévő Rang is elvehető, ha azt a viselője nem alázattal és szerénységgel viseli, hanem fennhangon hangsúlyozza Rangját, s Mivoltát. Ez, úgy gondoljuk, nagy hiba! Tisztelni kell egymást s nem dicsekedni a Mivoltotokkal! Gondoljuk, sok kérdés felmerül Bennetek most, de ezek is válaszra találnak. Nagyon fontosnak tartjuk azt is, hogy a Hitetek mennyire erős. Szikla alapja, vagy homok alapja van-e. Ezeknek a felmérésével is foglalkozunk jelenleg, mert úgy döntöttünk, hogy akinek nem sziklaszilárd hite van, annak újra kell kezdenie a felemelkedést, mert hit nélkül nem tud emelkedni,stagnál állapotba kerül. Ez nem biztató se neki, se nekünk, hisz mi azt szeretnénk, ha minden egyes lénynek erős hite és határtalan, önzetlen és igaz szeretet vértezné szívét. Ez a mondat mit az ímént ejtettünk ki szánkon,azt látjuk előre, hogy adott személyekre gondoltok. Nem! Nem szabad! Nagyon vigyázzatok a szavaitokra, mert azoknak súlya van!!! Úgy, mint a gondolataitok, hisz azok megteremtődnek és eképpen történnek veletek az események! Azt javasoljuk még: ismételjétek át a Vonzás Törvényét! Mégpedig azért, mert még mindig nem értitek teljesen ezt! Sokszor látjuk, mit teremtetek egyetlen gondolattal! S nem mindig örömmel látjuk, hanem olykor szomorúsággal, mert olyan gondolatot teremtetek meg, ami nem jó se Nektek, se a Világnak. Tehát, gyakoroljatok!

Csak pozitív és jó gondolatokat teremtsetek, a rossz, negatív dolgokat pedig hanyagoljátok! Módszer: a nem szó kiejtése kerülendő! Például: ha fáj a fejetek, akkor ne azt mondjátok, hogy: Nem fáj a fejem! Hanem: Tökéletesen érzem magam, egészséges vagyok, jó a közérzetem és minden ami kínoz, elmúlik! Ez biztos MÓDSZER gondjaitokra! Csak gondoljátok át, ez a titok! Legyetek pozitívak és pozitív gondolatokkal teli, s ezek megteremtése boldogságot s mi egyebet, mit szeretnétek, ott lesz veletek!

Most elköszönünk Tőletek, abban a Reményben, hogy mindezt megértettétek!

Szeretetünk és Fényünk Örökké Veletek!

Áldás szálljon Rátok!

Égi Mestereitek


Közvetítette: Csillag*

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -