Irta : Tom 2013. szeptember 11., szerda

Amennyire azt a kvantumfizika meg tudja erősíteni, az Univerzum, amelyben élünk, nem szilárd anyagból épül fel, hanem energiákból és információkból áll. Ez a felfedezés rengeteg következtetés levonását teszi lehetővé, amelyekből megérthetjük a világunk természetét és értesülhetünk rezonáló egészségünk igazi forrásáról. Ez azt is jelenti, hogy van lehetőség a holisztikus egészség világáról szóló valamennyi koncepciónak egyetlen egységes elméletbe történő összefoglalására.

 

Az univerzális törvény: az egészség vagy a betegség forrása

 

Amióta az univerzumban lakunk, megszabott dolog, hogy univerzális és természetes törvényeknek vagyunk kitéve. Úgy is mondhatnók, hogy egy energiából felépülő információs univerzumban az egészség és a betegség csakis egyetlen helyről származhat. Ez a hely az információ. A koncepció a következő: amikor a testünkben található sejtek össze vannak hangolva a tiszta, egészséges információforrásokkal, akkor egészségesek vagyunk. Hasonlóképpen, amikor eltorzított energiamezőknek vagyunk kitéve, akkor megtapasztalhatjuk a betegeskedést, ha nem szakítunk a torzított információk forrásával.

 

Az egészséges és az eltorzult információs mezők forrásai

 

Tehát kérdhetnéd, hogy mondjunk néhány példát a tiszta és az eltorzult információs mezőkre.

Nos, a tiszta információra néhány példa a tiszta, természetes, főtlen bioélelmiszer és a tiszta, szűrt víz. Az ilyenfajta üzemanyagoknak a testbe történő bevitele tiszta energia spint juttat be és rezonáló egészséghez vezet. Az eltorzított információk példái a gyorséttermi kaják, valamint a vezeték nélküli hálózat és mobiltelefon-tornyok által generált elektromágneses mezők. A GMO-kal ötvözött gyorséttermi élelmiszerek negatív energia spinűek, amelyek végül lebetegítenek, amennyiben továbbra is fogyasztjuk azokat, míg a negatív és eltorzított információknak az EMF (elektromágneses frekvencia) egyik olyan forrása, amely megnyirbálja a test energiamezőjét, és amely idővel ellopja az egészséges vibrációnkat, ha az eltorzított energia forrását nem távolítjuk el. A kórokozók az eltorzított, diszharmonikus energiának másik forrásai. Ha egy ártalmas baktérium vagy vírus megtelepszik a szervezetünkben, akkor az torzulást idéz elő a testünk normál  működési folyamataiban és megbetegedést okoz.

 



http://www.hinduhumanrights.info/

 

Minden egészséggel kapcsolatos információ egyetlen elméletté történő egyesítése

 

Azt alighanem kijelenthetjük, hogy ez az információ alapvetően sok mindent magába foglal a természetes egészség küzdőterén. Ez azt jelenti, hogy lényegében a természetes egészségről olvasott valamennyi információ, cikk és gondolat oda lyukad ki, hogy töltsük meg az életünket és a testünket az információk tiszta és egészséges forrásaival, ugyanakkor kerüljük el és csökkentsük a torz információk forrásait. Ez a teljes egészségünk és gyógyulásunk forrásának az egyesített kulcsa éppúgy, mint a betegeskedés és a betegség forrásáé is.

Ha használjuk a logikánkat és az intuíciónkat, akkor viszonylag könnyen kikövetkeztethetjük, hogy egy élelmiszer, egy energiamező vagy a környezet vajon tiszta spinű energiával, vagy eltorzított energiával van-e töltve. Majd tudatosan hozhatunk egy döntést arra, hogy kölcsönhatásba lépünk-e vagy sem az említett információs mezővel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy intenzívebben ellenőrzésünk alá vonjuk az egészségünk alakulását, tágabb értelemben, az életünket; s valami olyan dolgot, amit minden egészségtudatos ember közvetlenül vagy közvetve keres.

 

Forrás: http://www.wakingtimes.com/

 

Fordította: Száraz György

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -