Irta : Tom 2013. december 20., péntek

Selamat ja,selamat jarin!
Szeretettel köszöntünk benneteket! Tudjuk,érezzük,hogy sokan várjátok a küönféle csatornákon érkező üzeneteket de szeretnénk itt és most óvatosságra inteni benneteket! Sokan kétségbe esve és félve fogadjátok ezen üzeneteket,nem tudjátok mi valós és mi hamis ezek közül. Értjük aggodalmatokat,valóban sok önmagát közvetítőnek hívó lélek kap hangot ezekben az időkben ám üzeneteik mögött gyakran nincs valós forrás és gyakran nehezíti a teljes kép átlátását. Azt tudjuk tanácsolni,hogy minden üzenetet szívetekkel,érzéseitekkel olvassatok és így érzéseiteket követve megtudhatjátok mi igaz és mi nem az.

A változások jelenleg is történnek bennetek és ezzel összefüggésben világotokban is. Sok testvérünk,aki eddig üzeneteinket átadta nektek most más feladatot kapott ezért mások lépnek a helyükre,ahogy azt már említettük. Mi mindannyian,akik a változás mellett állunk szerte az univerzumban érezzük a változást és örömmel köszöntjük. Örömteli számunkra az is,hogy a ti síkotokon is egyre több testvérünk látja meg a változás szükségét és talál rá feladatára. Ahogy már mondtuk minden segítséget megkaptok csak nyissátok meg lényegi energiáitok,hogy a kapcsolat létrejöhessen. Sokan türelmetlenül várják egy új világ érkezését,mi ezt érezzük. Ám a folyamat,amelyen mindnyájan keresztülmegyünk,elengedhetetlen ahhoz,hogy a változások megfelelően történjenek. Hogy jobban megvilágítsam,ahhoz hasonló,mint amikor járni tanulunk. Ha elesünk,bizonnyal fájni fog és talán még kedvünket is elveszi egy időre a próbálkozástól,de ugyanakkor segít,tanít,hogy a járás biztonságos legyen.
Itt is ez a helyzet. Ha nem megyünk át bizonyos folyamatokon,leckéken,hiába érjük el a célt.
Biztosan sokan közületek észrevették bolygótok különösnek nevezhető időjárási megnyílvánulásait. A folyamat jelenlegi állásában ez elfogadható,aggódnotok szükségtelen. Semmi sem történik ok nélkül. Ahogy ti magatok változtok,bolygótoknak is változnia kell. Kivetni szükségtelen mintázatokat és berendezni újakat. Minden folyamat lényege az energiacsere.
Emlékezzetek vissza önvalótok nagyszerűségére,emlékezzetek a Forrással való kapcsolatra és engedjétek hogy a létezés csodája általatok nyílvánuljon meg! Mert mi mind egy vagyunk.
A létezés szeretete legyen veletek!

Közvetítette: Yehudah

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -