Irta : Tom 2013. december 26., csütörtök

Az ünnepek alkalmával jöjjön egy kis érdekesség,aminek személy szerint én nagyon megörültem,mármint annak,hogy ilyen kérdésekkel foglalkoznak éshogy nem vagyok egyedül az elképzeléssel.
Ha eddig nem tudta, mit is gondoljon az angyalok felől, most az angelológiával, azaz angyaltannal foglalkozó Renzo Lavator atya helyretette a dolgot.
A katolikus egyház egyik hivatalos képviselője, Renzo Lavator atya egy angyalokról tartott tartott római konferencián adta elő, hogyan is kell elképzelnünk e földöntúli lényeket.

Állítása szerint angyalok igenis léteznek, de nem olyanok, mint ahogyan ábrázolják őket, például nincsen szárnyuk, és persze ember alakjuk sem - számolt be az atya előadásáról a Daily Mail.

"Az angyalokat nem látjuk, inkább csak érezzük a jelenlétüket. Kicsit úgy kell elképzelni őket, mint a napsugarat, amit szintén nem látunk közvetlenül, csak ha egy kristályon vagy prizmán áthaladva a fény részeire bomlik" - mondta el az angelológiával foglalkozó egyházi ember.

Azt is elárulta, hogy mostanában reneszánszuk van az angyaloknak, mert a New Age vallások újra feléjük fordították az emberek figyelmét, és emiatt a keresztény egyházakban is többet foglalkoznak velük.


Forrás: Daily Mail/Bors

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -