Irta : Tom 2014. március 14., péntek

Biztosan ti is hallottatok már a Malájziában eltünt gép esetéről. Érdemes elolvasni az alábbi anyagot.

Természetesen magam sem tudom mi az igazság a történtekkel kapcsolatban,ám annyi bizonyos,hogy tudományosan bebizonyítva 9 db párhuzamos dimenzióról tudunk. Ha szóba kerülhet az idegenek általi elrablás lehetősége,akkor az is,hogy az egyik ilyen párhuzamos dimenzióba kerültek az utasok.

A napok óta eltűnt malajziai MH370-es gép rejtélye egyre titokzatosabb lesz. Az utasszállító repülőt a kiterjesztett keresés ellenére azóta sem találták meg.

Az eltűnt gép utáni keresésbe azóta már Kína is bekapcsolódott, így már 10 műhold kutatja a repülő hollétét. A Boeing 777-est emellett 12 ország felderítői keresik a Dél-Kínai tenger teljes területén.

A keresési és mentési műveleteket elsősorban továbbra is a Malajzia nyugati félszigetén lévő Malacca szorosnál végezzük – állt a Maláj Légitársaság nyilatkozatában.


Miközben az egész világ arra vár, hogy végre híreket kapjon az eltűnt malajziai gépről, aközösségi média egye inkább ontja a különböző összeesküvés-elméleteket az eltűnésével kapcsolatban.

Amióta a gépnek nyoma veszett, az interneten számos feltételezés terjedt el amelyek azt találgatják mi történhetett. Az eltérítés vagy terrortámadás elmélete egyre inkább megdőlőben van, mivel sem vészjelzés sem egyéb kommunikációs jelzés nem érkezett a gépről. A terrortámadás lehetőségét az Interpol és az FBI is vizsgálja főleg azóta, hogy kiderült két utas lopott útlevéllel szállt fel a malajziai gépre.


Miközben az egész világ imádkozik a 227 utas és a 12 fős személyzet előkerüléséért, már közel egy tucat ország kapcsolódott be a keresésbe. Mostanáig nem kaptak jelentést arról, hogy a gép esetleg a levegőben meghibásodott volna, és a darabjait sem találták meg.

Vannak olyan elméletek is, hogy a repülő egy eddig ismeretlen szigeten lezuhant és az utasok még életben vannak. Hasonlóan mint az ABC-híres sorozatában, a Lost-ban.

A malajziai gép még pénteken szállt fel Kuala Lumpurból és úti célja Peking lett volna másnap reggel. De a felszállást követő órákban egyszerűen eltűnt a Dél-Kínai tenger környékén.

Egy másik bizarr elmélet szerint idegenek rabolták el az eltűnt gépet a levegőben. Mivel a Boeing777-es 12 ezer méter magasan repült jó időjárási körülmények között tele üzemanyaggal ez felveti az esélyét az idegen eltérítésnek.


A közösségi médián terjedő elmélet ezt arra is alapozza, hogy a szuper hatékony műholdak egyike sem tudta felderíteni az eltűnt gépet.

Az idegenek általi emberrablás teória egyre erősebb lesz, főleg mióta a kínai média azt állította, hogy néhány utas mobilja kicsengett, mikor a rokonok felhívták őket. Az amerikai műholdak mégsem tudták bemérni őket.

Forrás: hir.ma

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -