Irta : Tom 2014. május 11., vasárnap

Tartalom:


A végső valóság talán az első olyan mű, amely áthidalja a materialista, az idealista és az ezoterikus világnézet közötti szakadékot. Tudományos eredményeink, képességeink és élményeink felülvizsgálata után tarthatatlanná válik az elképzelés, miszerint gondolatainkat az agy hozza létre, és tarthatatlanná válnak az evolúció kezdeteiről alkotott feltételezések is. A halál utáni, valamint a születés előtti élet lehetősége már nem hit kérdése, hanem fizikai törvényszerűség. Megdöbbentően új világkép ez, ami a léttel kapcsolatos kérdéseink többségére választ adhat.


Frissítés: Ahogy látom a Dropbox biztonsági okok miatt csak letölteni engedi a könyveket,úgyhogy kattintsatok a kék "Download" gombra és mentsétek le!





Tudnivalók az e-könyv használatához

Nem rendelkezem a könyvek jogaival,azok továbbra is a szerzőkhöz,a kiadóhoz és egyéb jogos tulajdonosokhoz tartoznak. Saját használatra,szórakoztatás céljából osztom meg őket.
A könyvek többsége PDF formátumú,ahol nem,ott külön jelzem majd. Lehetőség van online olvasásra vagy letöltésre,a jobb alsó sarokban megjelenő ikonsor segítségével:jobbról a második (lemez) ikon a letöltésé.
Offline olvasáshoz szükség lesz az Adobe Reader telepítésére,ami ingyenesen letölthető.

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -