Irta : Tom 2014. május 12., hétfő



Friss levegő

Testednek szüksége van a fű, a fák, a növények és a virágok által kibocsátott oxigénre, a dús levegőre. Még ma tölts el némi időt a szabadban, a lehető legközelebb Természet-anya bölcsőjéhez. Húzd el a függönyöket, és nyisd ki az ablakokat, hogy otthonodat is felfrissítsd.

Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, mert friss levegőre van szükséged. Túl sokat tartózkodtál bent, s tested és lelked oxigén után szomjazik. Nyisd ki otthonod és munkahelyed ablakait, hogy kiszellőztess, menj ki a szabadba, és lélegezz mélyeket. Ha a városban élsz, a lehető leghamarabb menekülj vidékre, hogy magadba szívhasd az olyannyira vágyott friss levegőt. Tarts minél több élő növényt az otthonodban és a munkahelyeden, biztosítván az oxigén állandó körforgását.

A lap további jelentései: Végezz némi testmozgást a szabadban. Napozz, vagy utazz el egy napsütötte helyre. Tölts el némi időt a fák és a növények között. Teremts újra kapcsolatot a természettel. Hozz "friss levegőt" egy áporodott helyzetbe vagy kapcsolatba.

Ehhez az üzenethez Doreen Virtue Napi útmutatás angyalódtól c. kártyacsomagját használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -