Irta : Tom 2014. május 13., kedd

A most következő film folytatását akartam ma közzétenni,aztán rájöttem,hogy még elődje sem szerepel itt.
Így hát most pótolom a hiányt.
Az Otthonunk – Our Home – Nosso Lar – Film a halálról, a pokolról, a mennyországról … honnan jöttünk, hová megyünk. A film a halál utáni és halál előtti életet mutatja be.

A film Chico Xavier brazil író és médium regényén alapszik. Xavier élete során 92 könyvet közvetített mint médium.A film annak a léleknek a történetét meséli el, aki neki ezeket a könyveket sugallta. Médiumitása azzal kezdődött, hogy 1959-ben ún. keresztírás eredményeként, vagyis úgy, hogy Andre Luiz elhunyt orvos neki és tőle 800 km távolságban lakó Waldo Vieirának úgy diktálta a “Fejlődés két világban” című művet, hogy egy fejezetet Chicónak, a másikat Waldónak, és tovább felváltva anélkül, hogy az egyik tudná, mit kapott a másik. Utólag azután Chicó utasítást kapott szellem-vezetőjétől Emánueltől, hogy lépjen érintkezésbe Waldo Vieriával, és illessze össze egy egésszé a könyv fejezeteit.

Mi más ez, mint komoly bizonyíték arra nézve, hogy a létrejött közlemény a médiumtól idegen, mégpedig a földön valamikor jól ismert, de időközben a szellemvilágba távozott lénytől származik.


{ 3 megjegyzés... read them below or Comment }

 1. nemrég láttam a filmet, tényleg ok ,)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is tetszik. Most teszem fel a folytatását :)

   Törlés
  2. szia
   jó, hogy teszel fel videókat, lehet böngészni így
   a zongora: elismerésem, ha magadtól tanultál meg
   úgy sokkal nehezebb. nekem az lenne legalábbis

   Törlés

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -