Irta : Tom 2014. július 14., hétfő

Hold

Haniel arkangyal

Fontos pszichikus meglátások. Események a színfalak mögött. Engedd el a visszatartó érzelmeidet.


Mindenki tapasztal időket, amikor fél, vagy bizonytalan. Néha ezen félelmek alapjai külső tényezőkön, máskor irracionális  és valótlan dolgokon nyugszanak. Mindkét esetben fontos, hogy magadba mélyedj,  és hallgass az intuíciódra, hogy megmutassa a következő lépést. Kérdezd meg a belsődet szorongásaid forrásáról és bízz a vezetésben. Az angyalok azért küldik neked ezt a kártyát, mert itt az ideje az erőteljes intuíció és pszichikus képességek megnyilvánulásának. A legnagyobb meglátásod önmagaddal kapcsolatos. Öleld át ezt az időszakot, mint az éberséget arra, hogy túljuss a múlt blokkjain, amik eddig visszatartottak. Ébredj fel az önmagadról szóló igazságra, ami eddig rejtve volt, és lásd önmagad ragyogó fényét.

Egyéb jelentések: Figyelj az álmaidra. Láthatatlan eszmények hatnak rád. Illúziók.

Haniel arkangyalt sokáig a teleholddal - az intuícióval, és tisztánlátással - kötötték össze. Hívd őt, hogy segítsen fejlődni, bízni, és követni a spirituális ajándékokat, és az isteni útmutatást.

Ehhez az üzenethez Doreen Virtue Angyal tarot c. kártyacsomagját használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -