Irta : Tom 2014. augusztus 18., hétfő

Erre a hétre két kártyát is kaptunk,mert a helyzet úgy kívánta. Íme!

Isteni útmutatás

Bízz a megérzéseidben, és kövesd őket!
Isten és az angyalok szólnak általuk.


Ebben a pillanatban isteni vezetés alatt állsz. Jó érzéseid, felismeréseid, vízióid, belső hangod mind-mind mondani szeretnének valamit neked. Roppant fontos, hogy megbízz ezekben az útmutatásokban, és kövesd őket.
Ha több kártyát húzol, figyelj az Isteni útmutatás melletti lapokra is, mert fontos utasításokat tartalmaznak számodra. ezek a közeli kártyák az angyali üzenet fontos részeit hordozzák.



Gyógyítás


A helyzet, amely annyi gondot okozott, javulni kezd. Természetes gyógyító vagy, gyógyító gondolataid megvalósulnak.
 
Bizonyos helyzetek, amíg nem engeded el őket teljesen, nem javulhatnak meg, s a gyógyító fény nem tud belépni az életedbe. Aggodalmaid hamarosan szertefoszlanak a kártya szerint, mert a gyógyulás már végbement. ahhoz azonban, hogy ezt felfoghasd, arra kell összpontosítanod, hogy "minden tökéletes isteni rendben halad", ahelyett, hogy azt keresnéd, amivel gond van.
Természetes gyógyító képességekkel vagy megáldva. A kártya azt szeretné, ha hinnél benne, hogy rajtad keresztül Isten munkálkodik, mivel te magad is egy gyógyító földangyal vagy. Minden helyzetben, ahol gyógyításra van szükség, a szeretet gondolatait áraszd magadból. Képzeld el, hogy a helyzet már meg is oldódott, majd köszönd meg Istennek a gyógyulást, és engedj át mindent az angyaloknak. Gyógyító munkád sok-sok életre van komoly hatással.

Ehhez az üzenethez Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító jóskártya c. kártyacsomagját használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.


Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -