Irta : Tom 2014. augusztus 15., péntek

Tartalom:


Miért érdeklődnek kiváló orvosok és egészségügyi kutatók szerte a világon azok iránt a rendkívüli gyógyulások iránt, amelyekről dr. Eric Pearl páciensei hírt adnak? Mire véljük e páciensek beszámolóját súlyos betegségeik hirtelen eltűnéséről? És miként lehet az, hogy ők is képesek lettek hozzáférni egy különleges, új gyógyító frekvenciához, nemcsak önmaguk, de mások érdekében is? Mi ez a jelenség? Eric Pearl nem energiagyógyászatnak, hanem inkább "spirituális kommunikációnak" vagy "információátadásnak" tartja technikáját. Fontosnak véli ugyanakkor, hogy ez egy új minőség a Földön, az emberi evolúció egy új lépcsőfoka - amelyet egyébként a maják, az inkák, a hopi indiánok vagy épp Nostradamus is megjósolt.
Egy átmenet kellős közepén vagyunk, s ennek főszereplője az újfajta energiaminőség, amelyet Pearl újrakapcsolódási energiának nevez. Olyan módszereket fed fel előttünk, amelyek felhasználásával mi magunk is megtanulhatjuk uralni ezeket az új gyógyító információkat, energiákat.

• Miként fedezte fel a szerző ezt az új energiaminőséget?
• A gyógyulások háttere
• A ráhangolódás fő elemei
• Miként tanulhatjuk meg az újrakapcsolódási energia használatát?

"Rég nem olvastam ilyen izgalmas könyvet a témában. Nem tudtam letenni, szinte egy ültő helyemben olvastam végig. Eric Pearl gyógyító képességein kívül minden bizonnyal kiváló írói vénával is rendelkezik, mert hihetetlenül olvasmányosan és érdekesen tálalja a mondanivalóját. Szerintem kitüntetett figyelmet érdemel." A lektor

Fontos! A könyvből hiányzik két oldal,sajnos csak így találtam meg. Ha találok teljes példányt,kicserélem majd.



Tudnivalók az e-könyv használatához

Nem rendelkezem a könyvek jogaival,azok továbbra is a szerzőkhöz,a kiadóhoz és egyéb jogos tulajdonosokhoz tartoznak. Saját használatra,szórakoztatás céljából osztom meg őket.
A könyvek többsége PDF formátumú,ahol nem,ott külön jelzem majd. Lehetőség van online olvasásra vagy letöltésre,a jobb alsó sarokban megjelenő ikonsor segítségével:jobbról a második (lemez) ikon a letöltésé.
Offline olvasáshoz szükség lesz az Adobe Reader telepítésére,ami ingyenesen letölthető.

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -