Irta : Tom 2014. október 27., hétfő

Császárnő

Gábriel arkangyal

Pazar bőség. Szüld meg az álmaidat. Tápláld magadat és másokat.

A kártya szerint a kemény munka,és a kreativitásod  nagy eredményeket hoz számodra. Midasz király aranyérintése a tied, bárminek szentelsz figyelmet, az növekedésnek indul. Házasság, gyerekek, anyaság, kreativitás-ezek mind pozitív hatással vannak rád, akár gyereket szeretnél, akár növényeket, vagy állatokat gondozni, vagy egy új terv, üzlet növekedését segíteni, a kreatív képességeid sikerhez fognak vezetni. Élvezd az élet gyönyörű dolgait, tudva, hogy megérdemled azokat. Gondoskodj a testedről masszázs, jóga, vagy más dolgok segítségével, amitől egészségesnek, elevennek érzed magadat.

Egyéb jelentések: Bőség. Időtöltés a természetben. Kreatív és művészi tervek kifejezése. Önmagad, vagy mások szerető táplálása. Érzelmi, vagy pszichikus egészség ideje.

Gabriel arkangyal a hírnök, aki a várakozó-és az adoptáló szülőket vezeti, vagy az újonnan született terveket. Hívd őt, hogy növeld a kreatív ötleteidhez szükséges inspirációt, és kérd, hogy adjon bátorságot, és lehetőséget, hogy kifejezhesd azokat.


Ehhez az üzenethez Doreen Virtue Angyal tarot c. kártyacsomagját használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -