Irta : Tom 2014. október 6., hétfő

Gábriel arkangyal

Fontos, a kommunikációval és a művészetekkel kapcsolatos küldetésed van. Kérlek, ne engedd, hogy a bizonytalan érzéseid visszatartsanak. Segíteni fogok neked.


Veled vagyok, mint az egyik védőangyalod. talán eltűnődsz azon, hogy egy arkangyal miért van veled. Több embernek is segítek egyidejűleg, és te közöttük vagy. Azoknak segítek, akiknek küldetésük a művészetekkel és a kommunikációval kapcsolatos. Önbizalmat adok neked, hogy kibontakoztasd természetes tehetségedet. Aztán megnyitom számodra az ajtókat, hogy tehetségeddel másokat is segíthess.

Cserébe őszinteséget és együttműködési szándékot kérek tőled. Mesélj nekem a félelmeidről, reményeidről, bizonytalanságodról és az álmaidról. Kérd bátran a segítségemet. Azután pedig lépj be a lehetőségek kapuin, amelyeket megnyitok számodra. szívvel-lélekkel a te oldaladon állok! Az a dolgom, hogy jobb teljesítményre ösztönözzelek. Tudnod kell, hogy saját érdekedben ösztökéllek, mert tudom, hogy szükséged van egy kis felülről jövő támogatásra.


Ehhez az üzenethez Doreen Virtue Üzenetek angyyalaidtól c. kártyacsomagját használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu






Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -