Irta : Tom 2014. október 3., péntek

Az orvosok régen azt gondolták, hogy ha egy beteg vérét lecsapolják, akkor testét megtisztítják a “gonosz” fertőzéstől vagy megbetegedéstől. Ezzel szemben csak azt érték el, hogy a beteg ember sokkal gyengébb lett, nem tudott megküzdeni a kórokozókkal.


Kérdőívek azt mutatják, hogy négy orvosból egy hajlandó kemoterápiának alávetni magát annak egész testre és immunrendszerre vetülő pusztító hatása és a rendkívüli alacsony sikerességi rátája miatt. Megfejelve ezt még azzal a ténnyel, hogy a rákos beteségek mindössze 2-4%-a reagál valamit is a kemoterápiára és mégis majdnem minden fajta rákra alkalmazzák, a kilátások nem túl rózsásak.

A felmérések McGill Cancer Centerben készültek 118 rák szakértő orvos körében. Arra kérték az orvosokat, hogy képzeljék el azt, hogy rákosak és válasszanak hat különböző “kísérleti” terápia közül. Ezek az orvosok nem hogy a kemoterápiás megoldást nem választották, kérdezésre azt is elmondták, hogy családtagjaiknak sem engednék, hogy végigcsinálják a kezelést! Mit árul ez el Önnek erről az archaikus betegség kezelési módszerről?
Ezek a felmérések nagy hatással vannak az általános közvéleményre is a legtöbb nyugati társadalomban. A kezelésben való bizalom hiánya az orvosok felől lassan átsugárzik már a betegek felé és egyre többen fordulnak a természetes orvoslás felé, ahogy ez az 1900-as évek elején is volt, mielőtt az orvostudomány és a gyógyszeripar ennyire korruptá vált volna.

Egy emelt szintű toxicitás valójában az utolsó dolog, amire bármilyen lénynek szüksége van a fertőzések, ill. betegségek elleni védekezésben. Auto-immun betegségek főleg akkor alakulnak ki, amikor az emberek az élelmiszerrel, ivóvízzel, oltóanyaggal vegyi anyagokat visznek be szervezetükbe. Ilyenek a mesterséges édesítőszerek és a környezetszennyezésből fakadó ártalmak is. A kemoterápia a testet borzalmas mérgekkel tölti fel. Az orvosok, rákszakértők, kutatók már tudják ezt, de a gyógyszergyárak nyomására még mindig nem javasolnak helyette alternatív megoldásokat, étrendkiegészítőket, gyógynövényeket és szuper-élelmiszereket.
A rák legyőzésének útja a méregtelenítés és az immunrendszer felerősítése, nem pedig tovább rongálása és vegyszerekkel való elárasztása. Az orvosok tudják, mennyire abszurd a kemoterápia ideológiája.
A kemoterápia nagyon kevés sikerrel jár vastagbél-, tüdő-és mell rák esetében, ahogy ez az elmúlt évtizedben már dokumentálásra is került.

Lehet, hogy tényleg csak szélsőséges véletlen, hogy bár az orvosok 75%-a nem hajlandó saját magát vagy családtagjait alávetni a kemoterápiás kezelésnek, a betegek 75%-ának viszont felírja azt? A költséges kemoterápia és a gyógyszeripari “csúszópénzek” azt sugallják szó sincs véletlen egybeesésről.


Forrás: http://naturahirek.com/

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -