Irta : Tom 2014. november 17., hétfő

Serephina

A családok angyala vagyok. Családodban boldog változás várható, esetleg egy új taggal bővül a család.

 
A családdal kapcsolatos imáid meghallgatásra leltek, engem pedig azért küldtek, hogy vigyázzak rád. A családodban várható boldog változás előhírnöke vagyok. Jelenleg a változásra való felkészülés kaotikus időszakát éled, de hidd el, hogy mindez csupán a fészekrakási folyamat része.

Átsegítelek ezen az időszakon és az esetleges nehézségeken. ezek a kihívások őszinte beszélgetésekhez és a gyógyító igazsághoz vezetnek. Segítenek abban, hogy megismerd és másokkal is őszintén megoszthasd érzéseidet, és megfogalmazd a számodra fontos gondolatokat. Miután a zűrzavar elérte célját, a vihar elvonul, és tiszta kék eget hagy maga után. A boldog változás vagy a családod bővülése isteni lerendelés. Aggodalmaidat bízd Istenre, és engedd meg az égieknek, hogy szellemi családodként segítsenek, irányítsanak téged, és vigyázzanak rád. Nagyon szeretünk téged!



Ehhez az üzenethez Doreen Virtue - Üzenetek az angyalaidtól c. kártyacsomagját használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -