Irta : Tom 2014. november 18., kedd

Yehudah által

Selamat jarin,selamat ja! A szeretet egységében köszöntünk mindannyiótokat! Oka van,hogy ismét eljöttünk. Érezzük,hogy világotok és vele együtt ti magatok is nehéz tapasztalásokon mentek keresztül és ez sokszor kilátástalanul nehéz.
Mindegyikünk máshol tart a maga útján,de vannak közös állomásaink. Találkozunk,szétválunk majd ismét találkozunk. Ettől izgalmas és érdekes ez a kaland,aminek ti ott vagytok részesei mi pedig itt,de a kettő összefonódik hiszen egy család vagyunk és a család mindig család marad. Tanácsos lenne nektek is úgy gondolnotok a Földre mint egy nagy,közös háztartásra,amiben mind együtt éltek,akik a bolygón vagytok. A közösség,az egység vállalása az elkülönülés helyett hatalmas erőket tud mozgatni.
Úgy döntöttünk ismét elküldjük hozzátok egyik legrégebbi imánkat,ami az egyetemes jólétért szól,hogy segítsen benneteket testvérek,az átmenet időszakában.


Salame gome nom bin urda
ganiber asala hisperona.

Nagy szeretettel küldjük nektek a szavakban foglalt érzéseket. Néhányatoknak már ismerős lehet ez az ima mert más csatornákon már elküldtük hozzátok,de még mindig kevesen ismerik. Osszátok meg egymással és terjesszétek az Örök Létező szeretetét és a jóakaratot a Mindenségben!
A ti nyelveteken azt jelenti:

Mindannyiunk számára eljöhet a béke a Földön
és a Jóakarat az egész emberiség számára.

Legyetek egységben,békében és szeretetben,ahogy mi vagyunk veletek.

Sinetha,a plejádi nemzetség és a Galaktikus Fénycsaládok

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -