Irta : Tom 2015. február 2., hétfő

Nathanael arkangyal

szellemi ajándékok;kapcsolat az angyalokkal és mesterekkel; látomások; az isteni akarat teljesítése; hit; csoda; spontán gyógyulás; igazság; kozmikus megvilágosodás; szolgálat; odaadás; a szellemi félelemtől való megszabadulás; rábízni magunkat a szellemi vezetésre.

 
Amiatt, hogy lelkünkben valószínűleg éles választóvonalat húzunk menny és föld között, a fényteli kapcsolatok nem jöhetnek létre, és úgyszólván lekéssük a csatlakozást, a belépőnket az új korszakba. Próbáljuk meg felismerni, milyen félelem tart vissza bennünket attól, hogy a spiritualitást beépítsük a mindennapokba, és miért zárjuk ki a fényt az életünkből. Kérdezzük meg magunktól, hogy ennek vajon mi lehet az oka? talán nem bízunk eléggé belső tanítónkban, vagy attól félünk, hogy ha a régi viselkedésmintáink kikerülhetetlenül felbomlanak, akkor a semmibe zuhanunk.
Az istennel való kapcsolatteremtés nagyon megrázó lehet, hiszen régóta táplált illúzióinkat vagy az önmagunkról kialakított hamis képünket oszlatja szét. Mégse veszítsük el bizalmunkat. Minden a mi érdekünkben történik. Segít, ha megosztjuk tapasztalatainkat olyanokkal, akik ugyanazon a fényúton járnak, mint mi, vagy ha megtaláljuk, hogyan segíthetünk magunkon egy szellemi technika gyakorlásával vagy a holisztikus gyógyító rendszerekkel, hogy feloldódjanak belső ellenállásaink.

Nathanael arkangyal kártyája azt jelzi, hogy mély szellemi tapasztalat előtt állunk, amelyet ajándéknak tekinthetünk. Talán épp nemrég átéltünk valami hasonlót, és ez kicsit kibillentett bennünket a megszokott kerékvágásból. Ekkor fel kell dolgoznunk az élményt, és ebben a különféle esszenciák, a meditáció vagy érzelmeink kifejezése nagy segítségünkre lehet. A mély szellemi tapasztalatok nem mindig víziószerűek. Megélhetjük őket felkavaró érzelmi tapasztalatokként is, amelyek segítik régi érzelmi mintáink feloldását, hogy valami új léphessen az életünkbe.
Mindegy, hogyan következik be életünkben a várt csoda: belül mindig a lelki fejlődésünk útját kell követnünk, és nem szabad hagynunk, hogy értelmünk tükröződései megzavarjanak minket. Bízd rá magad a szellemi vezetésre, és életed minden eseményét összhangba tudod majd hozni önmagaddal és fejlődéseddel.

Ehhez az üzenethez Ulrike Hinrichs: A nagy arkangyalkártyák c. kártyacsomagját használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -