Irta : Tom 2015. augusztus 14., péntek

Nagyon sok ember végre tudomást szerez az eddig rejtett ismeretekről. Természetesen ez az ébredés nem egyik napról a másikra lezajló folyamat. Időbe telik, hogy átlássa a sok réteget, amelyek között rejlik, a “mag”, a végső igazság. Aki azt állítja, hogy ismeri az univerzum titkát, nem viselkedik alázattal eziránt. A maják által jósolt apokalipszist sokan félreértelmezték. Azt hitték, hogy ez a világvégét jelenti, holott valójában valami rejtett kinyilatkozás.



Egyre világosabbá válik, mi az, ami nem igaz. Bizonyos jelek megmutatják az embereknek, hogy  felébredtek:



1. Tudod, hogy nincs érdemi különbség a főbb politikai pártok között.

(a jobb -és baloldal, beleértve a széleiket is, mert egy gazdájuk van)
Ez olyan könnyű, hogy nem ér meg egy bal-jobb vitát, mivel nincs különbség a két politikai oldal között. Azonban a vita egy dolog, míg az intézkedések egy másik. Tetteikből ismeritek fel őket, és vitathatatlan, hogy nincs jelentős különbség közöttük, amikor a cselekvés a legfontosabb minden kérdésben. Még “edzett ideológusok” is ébredezni kezdenek.



2. Tudomásul veszed, hogy a USA, Izrael, a City of London, az IMF, Világbank, a Goldman Sachs, és az EKB a tágabb motorja a gazdasági problémáknak.

Az adósrabszolgaság a totalitárius erő ami veszélyezteti az egész emberiséget, nem egy átmenetileg futó politikai báb, vagy néhány kapzsi Wall Street-i kereskedő. Ha egy kis csoport ember is képes létrehozni saját jólétét a semmiből és díj, kamat szedésére is megvan a képessége, leigázhatja a bolygót. Tulajdonosok annak ellenére, hogy egy kormány egy ország azt állítja, hogy még létezik.



3. Tudod, hogy a megelőző háború sohasem szükséges

Amikor rájövünk, hogy az önvédelem az egyetlen elfogadható módja az erőszaknak, akkor leszel felébredt emberi lény. Annak felvetése, hogy háborúzni kell, mert valaki más rád a jövőben esetleg veszélyt jelenthet, egyszerűen nevetséges. És amikor jött az ötlet a civilek bombázására, humanitáriussá válik? Senki sem akar háborút, kivéve az elitnek nevezett erkölcstelen gazemberek, hogy az ebből származó előnyökhöz jussanak.



4. Tudod, hogy Te is rendszeresen megmérgeztél (esetleg mérgezel) embereket.

Hogy, kit és miért, nem felejti el az ember. Kétségtelen, hogy sokat kell tanulni, mert nem mindig vagyunk tudatában annak, hogy titokban mérgeznek bennünket, de az tény, hogy folyamatosan teszik ezt a lakossággal, és ez szándékos. Így selejtezik le az embereket. Ki hinné, hogy valaki annyira gonosz, hogy ártatlan emberek életére tör.
Ha egyszer elkezded keresni erre a kérdésre a választ, akkor egy lépéssel közelebb kerülsz a megvilágosodáshoz.



5. Tudomásul veszed, hogy a kormány szerepe mindössze annyi, hogy megvédje a szabadságot, a munkához valóló jogot, lehetőséget, és a polgárok jólétét.

Ekkor felébredtél. Ott kell lennie egy egyszerű szabálynak, a törvény erkölcsiségének, és létrehozásának legfontosabb alapjaiban: Ne árts! Így lehetetlen, hogy a kormány érvényesíteni tudja az erkölcs rombolását, puskával, börtönökkel, és adókkal, mivel ezek egyértelműen súlyos kárt tesznek a szabadságban és a jólétben.



6. Tudod, hogy a mainstream médiát teljes egészében tulajdonolja és manipulálja az uralkodó elit

Fogyatkozóban van azok száma, akik még mindig elhiszik, amit hallanak a médiából. Ez az “evangéliumuk”. Az elit vásárolta meg és fizeti azokat, akik erre kaphatók, és ezt hirdetik. Mégis látni kell, hogy ezek nem többek, mint egy propaganda gépezet, és egy formája agykontrollnak. Az első lépés, hogy képes legyél kritikusan gondolkodni.



7. Tudod, hogy a szomszédaid nem az ellenségeid, még ha heves ideológiai nézeteltérések akadnak is

Ez talán a legnehezebb dolog, amit le kell győzni az ébredés folyamatában. De fontos megérteni, hogy a szomszédokat már beoltották, és hipnotizálták, mint a többieket, ám csak addig, amíg valaki nem segít ragyogó fénnyel rávilágítani a következetlenségekre, a hibás és káros gondolatokra és hiedelmekre. A legtöbb elképzelés nem a sajátjuk. Ők is szenvednek, mint a többiek. Nem baj, hogy elítélik tetteiért, ha Ő káros, de azok, akik felébredtek, segíteniük kell az információk terjesztésében, amely megvilágosítja azokat, akik esetleg még mindig a sötétségben élnek.
Egyikünk sem születtek “ébren”, és mindannyian tanulhatunk még.



8. Tudod, hogy a “végjáték” a világ ellenőrzése a Föld bolygón

Ha megértjük, hogy ez a végjáték az uralkodó elit teljes ellenőrzését, az összes lényeges aspektusát tartalmazza a társadalom globális kormányzása által, egy világvaluta, nemzetközi fegyveres erők stb., nagyon egyszerű átlátni a hazugságokat és a propagandától még zavarosabb világban zajló eseményeket. Te soha nem tudsz majd nyugodtan aludni, ha teljes mértékben elfogadod ezt a valóságot.



9. Te elismered, hogy léteznek ezoterikus hatáskörök, manipulálva a fizikai világot

Akár egy vallási vagy spirituális személy, tudományos eszme, vagy egyszerűen csak a kíváncsiság. Sokan hívei annak az elméletnek, hogy egy láthatatlan erő szerepet játszik mindebben. Nyilvánvalóan lehetetlen bizonyítani, hogy pontosan mi az. Lehet, hogy nem akarod elhinni, de az uralkodó elit halálosan komolyan veszi az okkult rituálékat, és valószínűleg tud valamit, amit mi nem. Csak azáltal, hogy egy nyitott elme tud erről a lehetőségről, örökké nyitva fogja tartani eziránt, bár látja, hallja, ízleli, tapintja a dolgokat a valóságban. A jelenlegi tudomány azt mutatja, hogy már csak az “látható”, ami a látatható, és amelynek összege a legkisebb frakció mindenben. Része bármely ébredés felismerésének, hogy sokkal nagyobb mértékű a lehet , mint a lehetetlen.



10. A hatalom megváltoztatja a világot, ami téged terhel egyedül

Sokan az emberek közül azt hiszik magukról, hogy gyengék, vagy nem hivatásuk megváltoztatni a világot. Tudni fogod, hogy Te teljesen ébren vagy, amikor rájössz, hogy van egy végtelen erőd, hogy megváltoztassad a világot. Egyszerűen benned él a változás, amit látni akarsz.
Először is, meg kell határozni az elveket amikben hiszel, majd élni kell velük.
Ha csak egy elenyésző kisebbség képes ezt lépésekben megtenni, akkor is lerázza magáról az alapvetőnek tekintett felépítményt.


Forrás: Sz. János
szabadonebredok.info

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -